Detailingciler yardımınıza ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valet pro ile goodstuff snow foam arası gidip geliyorum. önceden mor renkli nxt meguiars şampuan kullanıyordum onun üretimini kestiler sonax kullanmaya başladım. açıkcası ben sonaxın kalıntı bıraktığına rastlamadım ya da denk gelmedi bilemiycem. yazlıkta 5 litre su dolu kovaya 1 kapak sonax atıp su ile köpürtüp öyle kullanıyordum.

goodstuff bi tık daha f/p kalıyor ama valet pronun kaliteside tartışılmaz. ikisinide temin edip deniyeceğim belki buraya bir karşılaştırma videosuda atabilirim.

öneriler için teşekkür ediyorum hocam.
Valet Pro ANSF ‘yi uzun zamandır kullanıyorum, pişmaz olmazsınız ama fiyatı öyle çok uygun bir ürün diyemem,

K2 Bella Pro ve ADBL Yeti fiyat olarak bütçeyi üzmeyecek ürünler,

Bir de Carpro Lift Snow Foam diye bir ürün var, köpük kıvamı bakımından iddaalı bir ürün değil ama yüzeydeki kirleri temizleme açısından oldukça iyi bir ürün,

Edit:
sonax turuncu şampuanın yüzeyde buraktığı kalıntıyı fark etmek için aracın 2-3 ay boyunca sadece bir kapısını sonax turuncu ile yıkayın o zaman dediğimi anlarsınız, maleaef kötü şöhreti olan bir üründür,

Kova şampuanı olarak daha başarılı ve aynı zamanda cebi yormayacak uygun fiyatlı pek çok marka var. Hemde ultra konsantre olduklarından daha ekonomik

Geri