Detailingciler yardımınıza ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese keyifli forumlar iyi geceler dilerim.

malum çoğumuz araçlarımızı benzinliklerde yıkamak zorunda kalıyoruz bu sebepten 2 ay önce marolex axel 3000 köpük atan pompa aldım.

bendeki bu videodaki gibi geniş atmıyor sanırım sonradan nozul takıyorlarmış:

videoda bahsedilen 110-05 nozulu nereden temin edebilirim? türkiyede alışveriş sitelerinde bulamadım.

ve videodaki gibi köpük atmıyor biraz daha az köpük atıyor bunun sebebi sanırım yanlış şampuan kullanmam. sonaxın turuncu konsantre şampuanını kullanıyorum. önceden 3d nin wash n wax şampuanını kullandım onla da aynı performans verdi.

aslında yine iyi köpürüyor ama snow foam diye tabir ettiğimiz şampuanlardan almak lazım. böyle kirleri güzel söken snow foam şampuan önerilerilerine açığım.

demek istediğim videodaki gibi yoğun ve perde gibi atmıyor

110-05 bozuk kullanıyorum SMX pembe kopuk kullanıyorum gayet güzel atıyor benim cihazım bataryalı kendisi hava basıyor ama bu kadar acılı değil bilgin olsun lakin arabayı güzel köpürtüyor.

Herkese keyifli forumlar iyi geceler dilerim.

malum çoğumuz araçlarımızı benzinliklerde yıkamak zorunda kalıyoruz bu sebepten 2 ay önce marolex axel 3000 köpük atan pompa aldım.

bendeki bu videodaki gibi geniş atmıyor sanırım sonradan nozul takıyorlarmış:

videoda bahsedilen 110-05 nozulu nereden temin edebilirim? türkiyede alışveriş sitelerinde bulamadım.

ve videodaki gibi köpük atmıyor biraz daha az köpük atıyor bunun sebebi sanırım yanlış şampuan kullanmam. sonaxın turuncu konsantre şampuanını kullanıyorum. önceden 3d nin wash n wax şampuanını kullandım onla da aynı performans verdi.

aslında yine iyi köpürüyor ama snow foam diye tabir ettiğimiz şampuanlardan almak lazım. böyle kirleri güzel söken snow foam şampuan önerilerilerine açığım.
Bu şampuan köpüren bi şampuan değil
Aynısını kullanıyorum sonax turuncu

Pembe olan var rich foam işini görür
Aşağıya videosunu ekledim

Bu şampuan köpüren bi şampuan değil
Aynısını kullanıyorum sonax turuncu

Pembe olan var rich foam işini görür
Aşağıya videosunu ekledim

sağolasın abi benim pompa 45 derece açıyla atıyor sanırım nozul değiştirerek 80 derece atmasını sağlayabiliyormuşuz bu nozulları nerden temin edebilirim?

sağolasın abi benim pompa 45 derece açıyla atıyor sanırım nozul değiştirerek 80 derece atmasını sağlayabiliyormuşuz bu nozulları nerden temin edebilirim?
E-ticaret sitelerinde satılıyor ama bana sorarsan hiç gerek yok.
İkna olur musun bilmem ama köpük bence tamamen hikaye.Görsel şovdan başka bir şey değil. O beyazlık da “araba daha temiz oldu” hissi veriyor sadece.

Yakındasın bana uğra gel. Sana bir hızlı cila vereyim. Türkiye’de yok, devamı da yok ürünün. O derece arabaya kedi çıksa kayıp düşer, boynunu kırar 😄 Ürün Kore’den geldi, Beyaz araba nasıl parlıyormuş, görünce şaşırırsın.

Ekli dosyalar

• IMG_1434.jpeg
    IMG_1434.jpeg
    326.4 KB · Görüntüleme: 11

Geri