selamlar,
bu uygulama çalışıyor mu acaba yoksa 2024 model golf 8.5 a hiç gönüllü geri çağırma olmadı mı
bende de bu uyarılar dış sıcaklık belli bir dereceye düştüğünde anlık çıkıyor sonra kendiliğinden kayboluyordu. özellikle aracı çalıştırdıktan sonra buğu olduğu için motor sıcaklığı belli bir dereceye gelmeden klimayı çalıştırdığım zamanlar oluyordu. artık birkaç dakika bekleyip sonra klimayı çalıştırıyorum.
konudan bağımsız olacak fakat benim aracımda 2-3 ayda bir çalışmama durumu da oluyordu. araçtan uzaklaşıp 5 dk bekledikten sonra marş alıyordu.
forumda bir çok kişinin yazdığı genel tedbirleri uyguladım. aracın arka koltuklarındaki kemer tokalarını çıkardım. yakıt tasarrufu için frene olduğunca az bastığımdan dolayı sanırım hybrid akü zayıfladığı için artık ilerde ışık varsa motor kapalı gitmek yerine hafifçe frene basıyorum. bu durum yakıt ortalamamı yarım litre etkiledi.
fren + emniyet kemer tokaları ve aracı çalıştırır çalıştırmaz hemen hareket ettirmemeye başladığımdan beri yaklaşık 6-7 aydır hiçbir uyarı yada çalışmama gibi sorunla karşılaşmadım, nazar değmesin

aracım 8. ay 2024 yılı çıkışlı. bu zamana kadar hiçbir yazılım güncellemesi de yapılmadı.