Yaz Lastiği Tavsiye

Falken Nexen Kumho gibi markalara 3500₺ yazmaya başlamışlar. Benim lastik aldığım bayi hala 4000₺ den satıyor. Yeni yıl fırsatçıları zamları yansıtmaya başlamış. Ankarada olanlar bu ebatta ihtiyacı varsa kaçırmasın bence

Benimde 17 inç lastik ihtiyacım vardı istanbula kargo ile göndermedi istanbuldan aldım satıcının fiyatı çok iyi lastik fiyatları sanırım ankara istanbula göre daha uygun

Hiç düşünmedin ama yinede size zahmet olacaktı.İyi niyetiniz desteginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.

Hankook ventus prime 4 nasıldır arkadaşlar tecrübe eden var mıdır ? Bende 4.500 TL bandında lastik bakıyorum.
Bende var çok memnunum hocam. 2025 Nisan ayında 4 tanesini 10 bin TL ye sıfır olarak almıştım

Bende var çok memnunum hocam. 2025 Nisan ayında 4 tanesini 10 bin TL ye sıfır olarak almıştım
Birde hankook s1 var onun test sonuçları ventus’tan daha iyi. Aslında conti premiumda karar kılmıştım ama sen böyle yazdıktan sonra tekrar bir hankook fiyat araştırması yapaağım. Bu arada benim soyadım Haliloğlu , hocam sizde halilo nick koymuşsunuz bir bağlantımız olabilir mi acaba ? 😀

Birde hankook s1 var onun test sonuçları ventus’tan daha iyi. Aslında conti premiumda karar kılmıştım ama sen böyle yazdıktan sonra tekrar bir hankook fiyat araştırması yapaağım. Bu arada benim soyadım Haliloğlu , hocam sizde halilo nick koymuşsunuz bir bağlantımız olabilir mi acaba ? 😀
S1 evo serisi daha üst segment araçlar için kullanılıyor. Daha yüksek hız katsayısına, daha iyi yol tutuşa sahip ancak ventus serisinden daha sesli, sert ve konforu daha düşük.

Mercedes w213 e hankooktan memnun olduğum için segmentinden dolayı s1 evo 3 almayı planlıyordum ona da ventus prime 4 aldım çok memnunum. Aracı babam ve abim kullanıyor yumuşak ve hızlı kullanmadıkları için fazla para vermeye gerek görmedim. 4 tanesini 24 bin TL ye aldım ona temmuz 2025 te. 19 inç lastik fiyatı tabii bu.

Hankook fiyat performans lastiğidir o dönem bütçemi çok zorlamasın ve güzel fiyata denk geldi diye almıştım çok da memnunum yani. Yumuşacık çok konforlu lastik. Golfün de konforuyla birleşince pamuk gibi oldu araç.

İsmim Halil hocam ondan dolayı halilo diyorum kendime 🙂. Lisede öyle derlerdi bize 15 yıldır da öyle lakabı taktık kendimize devam ediyoruz.

Geri