Falken Nexen Kumho gibi markalara 3500₺ yazmaya başlamışlar. Benim lastik aldığım bayi hala 4000₺ den satıyor. Yeni yıl fırsatçıları zamları yansıtmaya başlamış. Ankarada olanlar bu ebatta ihtiyacı varsa kaçırmasın bence
aynı bayiden mi bahsediyoruz hocamBenimde 17 inç lastik ihtiyacım vardı istanbula kargo ile göndermedi istanbuldan aldım satıcının fiyatı çok iyi lastik fiyatları sanırım ankara istanbula göre daha uygun
Sizin yazdığınız satıcıya yazdım istanbula kargomuz yok dedi bende istanbulda aynı lastigin adedini 5000 den aldım .16 inç lassa 2025 latiskilerimi 6000 den aldıaynı bayiden mi bahsediyoruz hocam
Ben yardımcı olmaya çalışırdım size kargolardımSizin yazdığınız satıcıya yazdım istanbula kargomuz yok dedi bende istanbulda aynı lastigin adedini 5000 den aldım .16 inç lassa 2025 latiskilerimi 6000 den aldı
Rica ederimHiç düşünmedin ama yinede size zahmet olacaktı.İyi niyetiniz desteginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
Bende var çok memnunum hocam. 2025 Nisan ayında 4 tanesini 10 bin TL ye sıfır olarak almıştımHankook ventus prime 4 nasıldır arkadaşlar tecrübe eden var mıdır ? Bende 4.500 TL bandında lastik bakıyorum.
Birde hankook s1 var onun test sonuçları ventus’tan daha iyi. Aslında conti premiumda karar kılmıştım ama sen böyle yazdıktan sonra tekrar bir hankook fiyat araştırması yapaağım. Bu arada benim soyadım Haliloğlu , hocam sizde halilo nick koymuşsunuz bir bağlantımız olabilir mi acaba ?Bende var çok memnunum hocam. 2025 Nisan ayında 4 tanesini 10 bin TL ye sıfır olarak almıştım
S1 evo serisi daha üst segment araçlar için kullanılıyor. Daha yüksek hız katsayısına, daha iyi yol tutuşa sahip ancak ventus serisinden daha sesli, sert ve konforu daha düşük.Birde hankook s1 var onun test sonuçları ventus’tan daha iyi. Aslında conti premiumda karar kılmıştım ama sen böyle yazdıktan sonra tekrar bir hankook fiyat araştırması yapaağım. Bu arada benim soyadım Haliloğlu , hocam sizde halilo nick koymuşsunuz bir bağlantımız olabilir mi acaba ?![]()