Golf 8.5 life 12V Akü deşarj hatası

Hocam kesinlikle çok haklısınız, deneme yaptım aküm yeni dolduğu halde tam 22. saniyede yine verdi uyarıyı.
Standart olduğu açık, ancak servisin bunu bilip ona göre kullanıcıyı bilgilendirmemesi üzücü.
servis kadar bilgisiz bir oluşum hayatımda görmedim. bunlara eğitim verilmiyor mu araçları hiç mi test etmiyorlar bilmiyorum.
araba türkçe uyarıyor motor kapalı şarj olmuyorum haberin olsun diyor cok basit mantık servis nasıl bunu söyler anlamıyorum.
bu forumda servisten çok daha fazla bilgiye sahip üyeler var. biz de bu yüzden buralardayız :)

Garanti süresince yetkili servise uğradığımızda akü ölçümünü talep halinde ücret yapıyor mu yoksa bir sorun yoksa yapmazlar mı?

Garanti süresince yetkili servise uğradığımızda akü ölçümünü talep halinde ücret yapıyor mu yoksa bir sorun yoksa yapmazlar mı?
ücret alır da obdeleven ile bakabilirsin.
gateway live data 12v

ücret alır da obdeleven ile bakabilirsin.
gateway live data 12v
Akü sağlığını gösteriyor muydu?
Mantıken yetkili servis bakması lazımdır diye düşünüyorum.

Garanti süresinde istediğin zaman ölçüm yaparlar, ama garanti varsayımı olmaksızın zaten aşağıdaki görselde olduğu gibi her rutin bakımda bakıyorlar.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-03-25 at 15.16.57.jpeg
    WhatsApp Image 2026-03-25 at 15.16.57.jpeg
    150.8 KB · Görüntüleme: 10
Garanti süresinde istediğin zaman ölçüm yaparlar, ama garanti varsayımı olmaksızın zaten aşağıdaki görselde olduğu gibi her rutin bakımda bakıyorlar.
Ben bunların çoğunu yaptıklarını düşünmüyorum. Sorun varsa servise gelsin bakalım diye çalışıyorlar

Geri