Golf 7 Salıncak Burcu Değişimi

Benim aracımdan da kasis türü farketmeksizin çok fazla gıcırtı sesi geliyordu. 2 ay önce Lemförder marka burçlarla değiştirdim. Ses tamamen kesildi ancak bu günlerde küçük sert kasislerde çok az ses geliyor. Belki havanın eksilere düşmesinden dolayıdır, zaman gösterecek.

Ben de 4 gün önce 4 adedini de febi marka olmak üzere satın almış bulunmaktayım. Askı kolları (febi), amortisörler (sachs) ve rulmanları (lemförder) olmak üzere hepsi bir değişecek. Göreceğiz. Dışarıda yaptıracağım.

Hocam benim aracımda şuan serviste yapılıyor pazartesi çıkacak iş emrini atabilirim çıkınca salıncak burçlarının.
Arkadaşlara örnek olsun diye atıyorum.Bazıları fazla fiyat diyebilir arabayı sürmek istemiyordum bu seslerden yaptırdım rahat ettim.

Ekli dosyalar

• IMG_3013.jpeg
    IMG_3013.jpeg
    429 KB · Görüntüleme: 43
Hocam benim aracımda şuan serviste yapılıyor pazartesi çıkacak iş emrini atabilirim çıkınca salıncak burçlarının.
Merhaba hocam. Salıncak burcu değişimi sonrası kullanım deneyimlerinizi yazar mısınız. Ses kesildi mi. Konforunda herhangi bir değişiklik var mı. Ben de gacırtı sesinden muzdaripim. 2017 model 73 binde aracım aracı ilk aldığımda spor yay vardı. Sesin spor yaylardan geldiğini söylediler. Mecbur biraz kulandım ama sesten rahatsız olduğum için orjinal yaylarına geçtim ve ses dahada arttı. Sanırım araç daha fazla esnediği için. Eğer şuan memnunsanız bende değştirmek istiyorum. Araç en ufak kasiste ses yapıyor ve çok rahatsız edici arabadan soğutacak resmen.

Herkese iyi günler foruma yeni katıldım 2015 Golf 7 aracımın salıncak burçlarında gıcırdama sesi mevcut geçen de rot balanscı da sol rotilde sıkıntı olduğu söylendi , İstanbul Arnavutköy de ikamet ediyorum ,forumları incelediğim zaman orjinal parça harici çokta verim alınamamış gibi görünüyor bu sebeple orjinal parça alıp taktırmak istiyorum avrupa yakasında önereceğiniz özel servis ve usta varsa desteklerinizi rica ederim .
başakşehir güngören sanayii sitesinde fatih usta var.bende de aynı sorun vardı çözüldü bir daha da olmadı aracı satana kadar şimdi yeni aracımda da var bu sorun kronik galiba yakın zamanda gidip tekrar aynı işlemi yaptıracağım telefonu özelden yazabilirim

başakşehir güngören sanayii sitesinde fatih usta var.bende de aynı sorun vardı çözüldü bir daha da olmadı aracı satana kadar şimdi yeni aracımda da var bu sorun kronik galiba yakın zamanda gidip tekrar aynı işlemi yaptıracağım telefonu özelden yazabilirim
doğrudur. tüm vag araçları için (audi tt hariç ) kronik. soguk havalarda malzeme büzüşüp sertleştiği için daha cok ses gelir. hava ısınınca düzelecektir. bir de aracın altında kışın daha cok pislik biriktiği için de sesler artıyor. alt yıkama yapılması sesleri azaltacaktır.

Geri