Jant önerisi Golf 7R görünüm

İsim
Kutay
Araç
Volkswagen Golf 7 Bluemotion Highline
Merhaba, 2015 model beyaz MK7 Golf Highline'ım var ve tamamen R dönüşüm yapacağım, efsanevi bir proje için ama jant önerisi lazım. herkesin taktığı proteria, babayaga, mallory gibi klasik jantlar istemiyorum. Aklımda birkaç fikir var. 19 inç ve dikkat çekici olmaları gerekiyor. İki seçeneği değerlendiriyorum:

BBS FI-R ve HRE Performance FF-21 Hyper Black.

bu iki jant gibi duracak yani farklı ama güzel duracak jant önerileriniz nelerdir

Merhaba, 2015 model beyaz MK7 Golf Highline'ım var ve tamamen R dönüşüm yapacağım, efsanevi bir proje için ama jant önerisi lazım. herkesin taktığı proteria, babayaga, mallory gibi klasik jantlar istemiyorum. Aklımda birkaç fikir var. 19 inç ve dikkat çekici olmaları gerekiyor. İki seçeneği değerlendiriyorum:

BBS FI-R ve HRE Performance FF-21 Hyper Black.

bu iki jant gibi duracak yani farklı ama güzel duracak jant önerileriniz nelerdir
R görünüm yapacaksanız alacağınız jant sadece “proteria” diğerleri sadece aracı modifiye eder R görünüm yapmaz, gerçi neden güzelim arabaya böyle şeyler yaparak doğan görünümlü şahine çeviriyorsunuz o kısmını anlamakta zorlanıyorum.
Gerçek R sahipleri arkadaki R logosunu söküp midline plus gibi gezmeye çalışıyorken tersini yapmak enteresan.

zevk meselesi, araç 7R görünümlü bodykitli. 2016 yılından beri bizde ve artık görünümü tatmin etmiyor farklı şeyler yapmak istiyorum, R görünümden kastım bodykit idi, jantı modifiye olarak düşünüyorum yani farklı olsun diye

Geri