Merhabalar aracıma ön panjur led uygulaması yaptırmak istiyorum. İnternette epey ürün var 4 bin lira bandında. Alınır mı yaptıran var mı ? İlerde sorun oluşturur mu? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Renk uyumu ile ilgili sorun yaşıyorlar değil mi. Orijinal çıkmaların montajı nasıl oluyor peki? Kablo falan mı çekiyorlar uzun soluklu sorun olur mu bu işlem?Çevremdeki arkadaşlar aldı fakat birkaç ay sonra yan sanayi LED’lerde solma oldu ve farlarla olan senkron parlaklıkları bozuldu. Sana önerim, temiz bir ikinci el orijinal bulman ya da hiç takmaman hocam.
Renk uyumu ile ilgili sorun yaşıyorlar değil mi. Orijinal çıkmaların montajı nasıl oluyor peki? Kablo falan mı çekiyorlar uzun soluklu sorun olur mu bu işlem?
@metinkar hocam yapmıştı galıba o sana dönüş kesın yaparMerhabalar aracıma ön panjur led uygulaması yaptırmak istiyorum. İnternette epey ürün var 4 bin lira bandında. Alınır mı yaptıran var mı ? İlerde sorun oluşturur mu? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Merhabalar aracıma ön panjur led uygulaması yaptırmak istiyorum. İnternette epey ürün var 4 bin lira bandında. Alınır mı yaptıran var mı ? İlerde sorun oluşturur mu? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
@metinkar hocam yapmıştı galıba o sana dönüş kesın yapar