Golf 8 Life Ön Led Panjur uygulaması hak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Helkiran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
HALİL
Araç
GOLF 8
Merhabalar aracıma ön panjur led uygulaması yaptırmak istiyorum. İnternette epey ürün var 4 bin lira bandında. Alınır mı yaptıran var mı ? İlerde sorun oluşturur mu? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Çevremdeki arkadaşlar aldı fakat birkaç ay sonra yan sanayi LED’lerde solma oldu ve farlarla olan senkron parlaklıkları bozuldu. Sana önerim, temiz bir ikinci el orijinal bulman ya da hiç takmaman hocam.

Çevremdeki arkadaşlar aldı fakat birkaç ay sonra yan sanayi LED’lerde solma oldu ve farlarla olan senkron parlaklıkları bozuldu. Sana önerim, temiz bir ikinci el orijinal bulman ya da hiç takmaman hocam.
Renk uyumu ile ilgili sorun yaşıyorlar değil mi. Orijinal çıkmaların montajı nasıl oluyor peki? Kablo falan mı çekiyorlar uzun soluklu sorun olur mu bu işlem?

Renk uyumu ile ilgili sorun yaşıyorlar değil mi. Orijinal çıkmaların montajı nasıl oluyor peki? Kablo falan mı çekiyorlar uzun soluklu sorun olur mu bu işlem?

Evet bir süre sonra renk uyumsuzluğu başlıyor. Montaj aynı sadece elektrik almak için kablo tesisat işlemi var temiz yapıldığı sürece bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
8.5 kasada olan aydınlatmalı logo ile panjur ve farların ışıl ışıl olması çok iyi. Bütünlük ve estetik var.

8 kasada ki sadece panjur aydınlatması güzel değil. Yarım bırakılmış bir iş bence. Bunun için masraf yapmanızı tavsiye etmem.

Işık seviyorsanız bütçe oluşturarak direk 8.5 kasa stilinde doldurmanızı tavsiye ederim. Bende yapacak olsam 8.5 yapmaya çalışırım (neyseki fazla ışık sevmiyorum :) )

Merhabalar aracıma ön panjur led uygulaması yaptırmak istiyorum. İnternette epey ürün var 4 bin lira bandında. Alınır mı yaptıran var mı ? İlerde sorun oluşturur mu? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
@metinkar hocam yapmıştı galıba o sana dönüş kesın yapar

@metinkar hocam yapmıştı galıba o sana dönüş kesın yapar

Merhaba;

Üç seçeneğin var…

1- servisten orjinal ürün
2- çıkma orjinal ürün
3- piyasadan uzakdoğu ürünü.

Her zaman orjinal den yanayım ama maalesef bazen ufak şeyler boyundan büyük rakamlara satılıyor…
Alacağın ürün servisten yada piyasadan olsada ikisinde de aynı sorunu yaşayabilirsin led canlılığının gitmesi bir tarafın sönmesi vs…
Bunları max bir sene kullanabiliyorsan ve sonrasında sorun yaşıyorsan ne mutlu sana…
Ürünü ucuz diye her yerden almamalısın adı sanı olan ürünün arkasında olan işletmeleri tercih etmelisin…

Ben yerinde olsam orjinal olarak önce servise sonrası çıkmacılara bakıp fiyat öğrenirin sonrasında uzakdoğu ürünlerine bakarım…

Alacağın ürün uzakdoğu da olsa montajı üç beş fazla verip orjinal şekilde yaptır kasaplara aracını teslim etme…

Son düzenleme:
Orijinal çıkma Rline panjur almıştım. Hala kullanıyorum ve çok memnunum. Ön panjur için BCM den hat çekiliyor ve sonrasında mutlu son. Araç gündüz aydınlık ortamda farlardaki gündüz farları, gece ise orta panjur full yanıyor. Orijinaline sağdık kaldım. Tavsiye ederim. Keyif verici bir detay…

Geri