Travel assist, front assist, lane assist, emergency assist UYARILARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan belkab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bende soğuklarda bazen radar veya park sensörü diyor ama sonra kayboluyor.

Uyarı ve arızalar sürekli ise güncelleme gerekiyor olabilir demiştiler.

Dün ben rodaj için yağ değişimine gittim, kontrol ettiler günceleme gelmemiş şasi numarasına. P4 lü bir güncelleme var, gelmiş olsaydı en az 6 saatlik bir işi olacak idi.

Bende soğuklarda bazen radar veya park sensörü diyor ama sonra kayboluyor.

Uyarı ve arızalar sürekli ise güncelleme gerekiyor olabilir demiştiler.

Dün ben rodaj için yağ değişimine gittim, kontrol ettiler günceleme gelmemiş şasi numarasına. P4 lü bir güncelleme var, gelmiş olsaydı en az 6 saatlik bir işi olacak idi.
hocam yağ değişimini nerede yaptınız? bir servis şöyle söylemişti: rodaj bakımı aracı garantiden çıkarabiliyor. bu yüzden yağı alıp kendim bakımını yapmak istiyorum. ayrıca ne kadar ödediniz? yağ ve filtresi harici bir sey yapıldı mı?

🫣 yağmur ve kar yağışından sonra uyarı aldım sonra gitti sorun olmadı hatasız kullanmaya devam ettim lakin üç gündür sorun yaşıyorum kontağı açınca daha aracı çalıştırmadan üç kez hata geliyor gidiyor sonrasında sabit kalıyor acc zaten bu uyarıdan sonra çalışmıyor neden çalışmıyor🤔

bakım yaklaştı sorunlar arttı…

IMG_3504.jpeg
Metin bey sağ kadran içinde hangi sıcaklıkları görebiliyorsunuz? Bende iki değer vardı orda sanki

Metin bey sağ kadran içinde hangi sıcaklıkları görebiliyorsunuz? Bende iki değer vardı orda sanki
Yağ sıcaklığı ve soğutma sıvısı değerleri açık oluyor standartta. Yanılmıyorsam kadrandaki ayarlar kısmından hangi değerlerin görülebileceğini seçme yeri vardı..

hocam yağ değişimini nerede yaptınız? bir servis şöyle söylemişti: rodaj bakımı aracı garantiden çıkarabiliyor. bu yüzden yağı alıp kendim bakımını yapmak istiyorum. ayrıca ne kadar ödediniz? yağ ve filtresi harici bir sey yapıldı mı?
Uzay Oto

Çıkarmaz neden çıkarsın.

Yağı alamazsınız dışarıda satılmıyor.

Önce 13000 istediler itiraz ettim 7 bin küsür ödedim (filtre de değişti).

Uzay Oto

Çıkarmaz neden çıkarsın.

hocam 13k dan 7k nasıl düştüler 😁. faturada ne yazıyor? sizden işçilik almadılar sanırım

Uzay Oto

Çıkarmaz neden çıkarsın.

Gerçekten bu rakamı nasıl düşürdüler ben de aynılarını söyleyeyim burdaki servise 😁

Arkadaşlar bakım değil. Sadece yağ ve filtre değiştirdim.

Arkadaşlar bakım değil. Sadece yağ ve filtre değiştirdim.

Ben daha yeni teklif aldım evet yağ ve yağ filtresi 7k tutuyor, conta vs eskisinimi kullandılar bu durumda işcilik almadılar herhalde…

IMG_3519.jpeg

Ben daha yeni teklif aldım evet yağ ve yağ filtresi 7k tutuyor, conta vs eskisinimi kullandılar bu durumda işcilik almadılar herhalde…

IMG_3519.jpeg
işçilik almamaları enteresan olmuş. biz gitsek alırlar

Geri