Kalorifer Isıtmıyor

İsim
Emre
Araç
Golf7 1.6TDI
Aracım Golf7 2013 1.6TDI kaloriferim ısıtmıyor bugun sanayiye gittim ve elektrikciler komple torpido sökülecek veya makinada temizleyecez dediler acikcasi biraz arastirdim ve makinada temizlemenin cok saglikli olmadigini gordum. torpidoyu söktürmek istemiyorum kesinlikle kendim gaz pedalinin ordan alttan yapmaya karar verdim daha önce kendisi yapan var mı dikkat etmem gereken bir sey veya yardimci olabilecek birileri var mı acaba

2 tip kalorifer petek tipi var. Desmo ve Valeo olarak. Senin araç petek tipin Desmo olabilir. Çünkü benim yukarıya giden borunun kökü dipten gelirken senin sistemde iki boru kökleri daha yakın gibi. Görseldeki peteği incele hocam. Boru almana gerek yok gibi geldi bana, bu peteğin kendi boruları uzanır gibi gözüküyor
hocam zannetmiyorum cunku volkswagen muhendisinin plastik boruyu metal boruya 2liralık kelepceyle iscilik yapacağını düşünmüyorum bu attiginiz gorseldeki petegin aynisini aldim 2250 liraya ve kutunun uzerinde 2003-2009 golf V yazıyor internette jetta passat leon golf hicbir videoda benimki gibi plastik borulu bi sistem yok geçenki golf7 icin sase numarasıyla aldıgım petegin fotografi da bu 2 tane petek oldu elimde 😂

Ekli dosyalar

• bdad1807-208e-44f3-a07e-2f7ff351c166.jpeg
    bdad1807-208e-44f3-a07e-2f7ff351c166.jpeg
    223.1 KB · Görüntüleme: 20
Upvote 0
hocam zannetmiyorum cunku volkswagen muhendisinin plastik boruyu metal boruya 2liralık kelepceyle iscilik yapacağını düşünmüyorum bu attiginiz gorseldeki petegin aynisini aldim 2250 liraya ve kutunun uzerinde 2003-2009 golf V yazıyor internette jetta passat leon golf hicbir videoda benimki gibi plastik borulu bi sistem yok geçenki golf7 icin sase numarasıyla aldıgım petegin fotografi da bu 2 tane petek oldu elimde 😂
Hocam bence yanlış anladın beni, sandığın gibi şeyler yazmadım :D . Demek istediğim şöyle; Bence senin araca uygun olan petek tipi Desmo. Aşağıya atıyorum görüntüsünü.

Önceki sahibi Desmo yerine Valeo almış(senin fotoğrafını attığın tip. Valeo tipindeki peteğin çıkış-giriş boruları uzun olmadığı için de araya plastik boru uydurulmuş.

Ekli dosyalar

• IMG_4711.jpeg
    IMG_4711.jpeg
    42.5 KB · Görüntüleme: 1
Upvote 0
Hocam bence yanlış anladın beni, sandığın gibi şeyler yazmadım :D . Demek istediğim şöyle; Bence senin araca uygun olan petek tipi Desmo. Aşağıya atıyorum görüntüsünü.

Önceki sahibi Desmo yerine Valeo almış(senin fotoğrafını attığın tip. Valeo tipindeki peteğin çıkış-giriş boruları uzun olmadığı için de araya plastik boru uydurulmuş.
yok hocam aracin uzerindeki de desmo tip valeo degil ancak petegin uzun olan borularini da kesmisler aracin uzerindekiler valeo tip degil ayrica petege gelen borularda uzunmuş tahminimce onlari da kesmisler seninki kadar uzun degiller suanda

Upvote 0

Geri