Kalorifer Isıtmıyor

İsim
Emre
Araç
Golf7 1.6TDI
Aracım Golf7 2013 1.6TDI kaloriferim ısıtmıyor bugun sanayiye gittim ve elektrikciler komple torpido sökülecek veya makinada temizleyecez dediler acikcasi biraz arastirdim ve makinada temizlemenin cok saglikli olmadigini gordum. torpidoyu söktürmek istemiyorum kesinlikle kendim gaz pedalinin ordan alttan yapmaya karar verdim daha önce kendisi yapan var mı dikkat etmem gereken bir sey veya yardimci olabilecek birileri var mı acaba

Aracım Golf7 2013 1.6TDI kaloriferim ısıtmıyor bugun sanayiye gittim ve elektrikciler komple torpido sökülecek veya makinada temizleyecez dediler acikcasi biraz arastirdim ve makinada temizlemenin cok saglikli olmadigini gordum. torpidoyu söktürmek istemiyorum kesinlikle kendim gaz pedalinin ordan alttan yapmaya karar verdim daha önce kendisi yapan var mı dikkat etmem gereken bir sey veya yardimci olabilecek birileri var mı acaba
bizim araçlarda torpido sökülmeden kalorifer peteği değişiyor diye biliyorum. https://www.instagram.com/tamirhane.vag/ burası ile bir görüşün fiyat alın

Upvote 0
temizleme ile olmuyor iki defa temizledim bir ay sonra aynı oluyor sonra yenisi ile değiştirdim
söküp takmak bir saat sürmez şöför tarafından kaset şeklinde rahat bir şekilde çıkıyor torpido sökülecek dedilerse başka bir yere git

Upvote 0

Geri