Golf 7.5 Highline Isıtmalı Ön Cam

İsim
Hasan
Araç
Golf 7.5 Highline
Aracım 2017 Model Highline, Serviste ön camı değiştirip şerit takipli ön cam taktıracağım, forumda araştırdım önceki arkadaşların konularını, ısıtmalı ön cam olduğunuda öğrendim :)

Sizce camı değiştirmişken ısıtmalı taktırmaya değermi veya ısıtmalı olan cam serviste varmıdır henüz sormadım servise yarın gidip sorucam.

Yine forumdaki konulardan gördüğüm kadarıyla ısıtmalı ön camda olduğunda telefon çekmiyormuş bunun için 'Advanced Telephone Connection' opsiyonu olması gerekiyormuş, ısıtmalı cam taktırdığımı varsayarak bunu yaptırabileceğim yer varmıdır?

Takip kamerası olarakta sonu 653 olandan alacağım, yaya algılama ve direksiyon müdahale uyarı süresi uzatılabiliyormuş, 654 kameralara göre daha stabilmiş sanırım, 653 kameranında hangisini almam gerekiyor sonunda harfler var ne anlama geliyor?

3Q0 980 653
3Q0 980 653 F
3Q0 980 653 H
3Q0 980 653 G

Isıtmalı Ön Cam Parça Kodu: 5G0 845 011 AR

Son düzenleme:

Ben bir ara niyetlenmiştim ama sonrasında ugrastigima degmeyecegini düşündüğümden vazgeçtim. Sadece cami taktirmak yetmiyor ona uygun kalite ve kalinlikta kablo tesisati da olmasi lazım. Ayrica servis bu cami siparis verirseniz yurtdisindan getirir fakat onun da fiyati yuksekti diye hatirliyorum. Sormakta fayda var.

Telephone connection icin de arac ici kablaj dosemesi, buna uygun modul ve uygun shark anten gerekli. Parcalar bulunursa yapilir ama bu islemler epey ugrastirir.

Açıkçası ben tavsiye etmiyorum

Upvote 0
Ben bir ara niyetlenmiştim ama sonrasında ugrastigima degmeyecegini düşündüğümden vazgeçtim. Sadece cami taktirmak yetmiyor ona uygun kalite ve kalinlikta kablo tesisati da olmasi lazım. Ayrica servis bu cami siparis verirseniz yurtdisindan getirir fakat onun da fiyati yuksekti diye hatirliyorum. Sormakta fayda var.

Telephone connection icin de arac ici kablaj dosemesi, buna uygun modul ve uygun shark anten gerekli. Parcalar bulunursa yapilir ama bu islemler epey ugrastirir.

oguz abim yapmadıysa vardır bir bildigi

Upvote 0
Kışın camlar her gece buz tutan bir yerdeyseniz çok işe yarayan bir özellik, opelde kullanıyoruz vw de neden yok diye arada sorguladığım oluyor.

Zorluk ve maliyet açısından bilgim yok ama

Upvote 0
Kışın camlar her gece buz tutan bir yerdeyseniz çok işe yarayan bir özellik, opelde kullanıyoruz vw de neden yok diye arada sorguladığım oluyor.

Zorluk ve maliyet açısından bilgim yok ama
ege bölgesindeyim hocam buz tutacak kadar soğuk neredeyse olmuyor, ısıtmalı camı işlevinden çok taktırmışken ısıtmada olsun diye düşünüyorum

Upvote 0

yarın fiyatını sorucam servise, sadece şerit takipli camla arasında çok fiyat farklı düşünülebilir aslında, ama hem arada fazla bi fiyat farkı hemde bu kadar uğraştırıcı Telephone connection mantıksız dediğiniz gibi

Upvote 0
7.5 aracım için ısıtma olmayan sadece şerit takipli cam kodu 5G0845011BLNVB mudur, ikisininde fiyatına bakıcam yarın aradaki fiyat farkına göre ikisinden birini şipariş vericem.

Upvote 0
Hocam Senın yaşadığın bolge de ısıtmalı camın sana bir artısı olmaz ve ayrıca fıyat farkı da çok
İşine yaramayacak bir olaya girme derim tabıkı karar da senın para da
evet haklısın hocam ben cam değişmişken ısıtmada olsun diye düşündüm ısıtmayı kullanmak ihtiyacım olduğundan değil ama fiyat farklı çok fazla arada Telephone connection olayına girmiyorum bile hiç onu daha önce yapan veya yaptırabilecek yer bulmak imkansız

Upvote 0
3Q0 980 653
3Q0 980 653 F
3Q0 980 653 H
3Q0 980 653 G

yaya algılamalı olan için hangisini almam gerekiyor, sonraki kodlar ne acaba bilgisi olan varmı, 653 olan bulmak zor olduğu için camla birlikte servisten şipariş vericem kamerayıda

Upvote 0

Geri