Golf 2015 highline ile, 2016 highline arasında donanım varki var mıdır?

Aracim 2016 highline. 50k fark ile 30k km’si yuksek 7.5 vardi boyasiz hatasiz. Uzun yolda kullanilmis olmasi ve ilk sahibi oldugu icin 2 degiseni olan simdiki aracimi aldim. Donanim olarak carplay ve hayalet eksik. Burada sizin oncelikleriniz onemli. Benim onceligim mekanigin ve sasenin duzgun olmasi. Trameri olmayip 5-6 parca boyasi olan araclar var, ozellikle onlardan uzak durun bence. Ne islem gordugu belirsiz arac almayin. En onemlisi, her sey esitse de icinize sineni alin. Allah kavustursun :)

@forzaGilles Hocam detaylı cevap için teşekkürler.

Carat ve Carat Edition dediğim şeyler Confortline, highline gibi paketler. Carat olan sanıyorum Highline dengi. Fransa, isviçre ve çevre ülkelerde Carat olarak geçiyor. Ben Türkiye'de de bulunduğunu sanıyordum.

İlanlarda radarıma bir araç düştü ve niyetlenmiştim. 2016 nın son satışları şasi 2017 anladığım kadarıyla dikiz aynasından ve torpido kilidinden. Carat Edition olan paket yani dolunun dolusu nadir bir araçtı. Satıcı bir de Rline paket olduğunu yazmış ama direksiyon simidini orijinal görünce kıllanmıştım acaba sonradan yapılmamı diye. Ama biraz daha araçtırınca sizinde belirttiğiniz gibi RLine iç ve dış paket ayrı satılıyormuş.

1000055382.png
Rica ederim.,
Almanya ve Türkiye ‘de en üst donanım Highline donanım idi,

Almanya’da donanımlar;
Trendline, Midline Plus, Bluemotion, Comfortline, Highline olarak geçiyordu,

Birleşik Krallık ‘ta donanımlar;
S, SE, SEL, GT olarak geçiyordu, son üretim yılında GT donanımın adı —> GT Edition oldu

GT paket dedikleri bizdeki (Highline paket) oluyordu.

ikinci el araclarda yastan daha onemli km ve bakimlarinin duzenli yapilip yapilmadigidir.

• Beğen
Tepkiler: RKR

Geri