Golf 2015 highline ile, 2016 highline arasında donanım varki var mıdır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alsnern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Alsnern Finikeden Selamlar 😊 Eski Golf 7 Aracım vardı böyle Anahtarsız giriş ve çalıştırma ayrıca böyle ön koltuklar ısıtmalı ve şöför tarafı masajlı(Ergoactive) bulursanız almanızı tavsiye ederim.
Maşallah hocam :) kontağın olduğu bölüme dikkat :D birileri eski alışkanlıklarından vazgeçememiş

Maşallah hocam :) kontağın olduğu bölüme dikkat :D birileri eski alışkanlıklarından vazgeçememiş
Aracı satalı çok uzun zaman oldu. Dediğiniz gibi eski alışkanlıklar devam etmiş önceki sahiplerinde. Eşim ameliyat olacaktı sağlık olsun dedik... İnşallah yine almak kısmet olur...

Aracı satalı çok uzun zaman oldu. Dediğiniz gibi eski alışkanlıklar devam etmiş önceki sahiplerinde. Eşim ameliyat olacaktı sağlık olsun dedik... İnşallah yine almak kısmet olur...
Geçmiş olsun hocam acil şifalar diliyorum. daha güzeli nasip olur inşallah

ek olarak 2016 üretimlerde çerçevesiz iç dikiz aynası ve renkli mfa ekranında güncelleme oldu. gizli özellikle açtığımız karbon tema daha farklı oldu ambiyans menüsünü kodlama ile aktif edip vurgu rengini değiştirebiliyoruz. bcm modülü de farklı. yanlış bilmiyorsam koltuk altı çekmeceler ve kilitli torpido gözüde 2016 modellerde kaldırıldı
2016 model tdi highline aracımda koltuk altı çekmeceler vardı ama dediğiniz gibi kilitli torpido yoktu.

Kullandığım araç Temmuz 2016 çıkışlı tdi highline çerçevesiz iç dikiz aynası ,koltuk altı çekmeceler var ama kilitli torpido bulunmuyor

2012-2016 model olanlar Mk7 kasa olarak geçer,
2017-2020 modeller Mk7,5 makyajlı kasa olarak geçer

Önceliğiniz düşük km’li, boya-değişecen-kaza durumu bakımından en temiz olanı olsun,

Highline donanım özellikleri (Comfortline’da olmayan özellikler);
-Bi-Xenon Farlar (comfortline da halojen far)

-Otomatik far yükseklik/seviye sensörü (comfortline’da manuel far yükseklilk sensörü)

-Far yıkama, silecek suyu seviye sensörü seviye azalma uyarısı, daha büyük silecek suyu deposu,

17” jantlar (comfortline’da 16” jant)

-Elektrikli katlanır yan aynalar, ayna altı led çevresel aydınlatmalar, park modunda sağ aynanın otomatik olarak kaldırım seviyesini göstermesi, ayna paketi

%65 karartılmış arka ve arka yan camlar

Far sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici, hız sınırlayıcı, otomatik kararan dikiz aynası, (coming home / leaving home) bu özellikler highline ‘da standarttır, Comfortline ‘da ise bu özellikler araçta (sürüş-konfor paketi) ve (ışık-görüş paketi) opsiyonları varsa mevcuttur.
Sanırım kararımı verdim 2015 83 binde olan highline olani alicam. Ama aklımda tek bir soru kaldı. 2018 Comfortlinenin multimedya ekranı, 2015 highline göre daha mi iyidir? Yoksa 2015 highlinenin ekranı da yeterli midir?

Sanırım kararımı verdim 2015 83 binde olan highline olani alicam. Ama aklımda tek bir soru kaldı. 2018 Comfortlinenin multimedya ekranı, 2015 highline göre daha mi iyidir? Yoksa 2015 highlinenin ekranı da yeterli midir?
2015 Higline olan araç
Eğer araç 2015 Haziran öncesi üretilmiş ise;
MIB1 5,8 inch Composition Media bulunur, bu multimedya kısıtlı özelliklere sahip bir multimedyadır,

Eğer araç 2015 Haziran sonrası üretilmiş ise;
MIB2 6,5 inch Composition Media bulunur, bu daha iyi işlemci, daha yüksek çözünürlük ve biraz daha iyi özellikler sunar, araçta geri görüş kamerası mevcutsa AppConnect (Apple Car Play /Android Auto) hazırlığı sunar,

2018 Model Comfortline araçta ise;
6,5 inch Composition Colour multimedya bulunur, bu multimedya düşük segment bir multimedya olmasına rağmen, araç M7,5 makyajlı kasa olduğu için bu multimedyada iyileştirmeler yapılarak MIB2 6,5 inch Composition Media ‘ya yakın seviyeye getirilmiştir. yapılan iyileştirmeler ile özellik olarak ona yaklaşmıştır. Çünkü 2017 yılından itibaren Mk7,5 Higline araçlardaki multimedyada da daha iyi bir multimedya geçildiği için, Comfortline ‘nın multimedyası da yerinde sayamayacağı için—>Mk7 Highline ‘nın multimedyasına yakın seviyeye getirilmiştir.

Tekrar ediyorum;
Aracın multimedyası veya X-Y-Z özelliğine göre değil, en temiz, en kusursuz hasarsız veya hasarsıza yakın hangisi ise ona göre tercih ediniz. Hor kullanılmamış az donanımlı araç daha donanımlı araçtan her zaman daha önemli kriterdir. :)

Motor 1.0 / 1.2 / 1.4 / 1.5 benzinli veya 1.6 dizel olması da tercih ederken önemli bir kriter olacaktır.

Koltuk altı çekmece olayı koltuk modeline ve özelliğine göre değişebiliyor diye biliyorum. Mesela elektrikli koltuklarda çekmece bulunmuyor. Ayrıca 2017 itibari ile kaldırıldı diye biliyorum.

@forzaGilles hocam belki bir bilginiz vardır yeri gelmişken sorayım.

2016 Carat ve Carat Edition paket araçlarda Rline paket alınsa bile direksiyon simidi orijinal mi kalıyor du?

2015 Higline olan araç
Eğer araç 2015 Haziran öncesi üretilmiş ise;
MIB1 5,8 inch Composition Media bulunur, bu multimedya kısıtlı özelliklere sahip bir multimedyadır,

Eğer araç 2015 Haziran sonrası üretilmiş ise;
MIB2 6,5 inch Composition Media bulunur, bu daha iyi işlemci, daha yüksek çözünürlük ve biraz daha iyi özellikler sunar, araçta geri görüş kamerası mevcutsa AppConnect (Apple Car Play /Android Auto) hazırlığı sunar,

2018 Model Comfortline araçta ise;
6,5 inch Composition Colour multimedya bulunur, bu multimedya düşük segment bir multimedya olmasına rağmen, araç M7,5 makyajlı kasa olduğu için bu multimedyada iyileştirmeler yapılarak MIB2 6,5 inch Composition Media ‘ya yakın seviyeye getirilmiştir. yapılan iyileştirmeler ile özellik olarak ona yaklaşmıştır. Çünkü 2017 yılından itibaren Mk7,5 Higline araçlardaki multimedyada da daha iyi bir multimedya geçildiği için, Comfortline ‘nın multimedyası da yerinde sayamayacağı için—>Mk7 Highline ‘nın multimedyasına yakın seviyeye getirilmiştir.

Tekrar ediyorum;
Aracın multimedyası veya X-Y-Z özelliğine göre değil, en temiz, en kusursuz hasarsız veya hasarsıza yakın hangisi ise ona göre tercih ediniz. Hor kullanılmamış az donanımlı araç daha donanımlı araçtan her zaman daha önemli kriterdir. :)

Motor 1.0 / 1.2 / 1.4 / 1.5 benzinli veya 1.6 dizel olması da tercih ederken önemli bir kriter olacaktır.
Çok teşekkür ederim. Fazlasıyla açıklayıcı bir bilgi olmuş.

Multimedya olayına takılmayın, @forzaGilles in dediği gibi hangi araç temiz ise onu alın derim. Multimedyayı istediğiniz özelliklerde bir multimedya ile bütce sorunu yoksa orjinal mib2 ve ya mib2.5 ile değiştirmek çok kolay. Kullanmakta olduğum araçta ergo koltukta çok keyifli, bulursanız değerlendirin.

ek olarak 2016 üretimlerde çerçevesiz iç dikiz aynası ve renkli mfa ekranında güncelleme oldu. gizli özellikle açtığımız karbon tema daha farklı oldu ambiyans menüsünü kodlama ile aktif edip vurgu rengini değiştirebiliyoruz. bcm modülü de farklı. yanlış bilmiyorsam koltuk altı çekmeceler ve kilitli torpido gözüde 2016 modellerde kaldırıldı
Benim aracımda golf 7 2016 model higline ama bir türlü ambiyans aydınlatma da renkleri getiremedim sadece menü var birde karbon temayı da ekleyemedim

Geri