cax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.122 lik o zaman hocam Cax motor
cax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.122 lik o zaman hocam Cax motor
fazlasıyla memnunum yağ yakma gibi bir durumda gözlemlemedim haftada 1 kullanıyorum zaten genelde otoparkta yatıyor arabaEvet hocam kesin 122 lik bendede aynı durum satıcı ilana 125 girmiş ama 122 lik araç siz araçtan memnun musunuz şuan
Cxs de sorun yaşar mıyım 105 binde araç Sahibindende araç ararken özellikle 125 olan ilanlara baktım aldığım araçta 125 di fakat şimdi ruhsata bakınca 122 olduğunu öğrendim aracı aldığım kişiyi arayıp durumu anlatmam gerekiyor mu yoksa iş işten geçti micax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.
![]()
![]()
Cxs de sorun yaşar mıyım 105 binde araç Sahibindende araç ararken özellikle 125 olan ilanlara baktım aldığım araçta 125 di fakat şimdi ruhsata bakınca 122 olduğunu öğrendim aracı aldığım kişiyi arayıp durumu anlatmam gerekiyor mu yoksa iş işten geçti mi
30 eylülde aldım aracı uzun yolada çıktım şimdilik bi problem yok inşallah böyle devam ederAlmayın hocam. Yağ yakıyor çoğu. 150 bin km civarı başlıyor eksiltmeye. Satarken de insanlar bildiği için yanaşmıyor. Benim şansıma yağ eksiltmedi ama eksilten çok arkadaşım var. Bütçe varsa 125 lik alın.
Düzenleme: Aldıysanız hayırlı olsun hocam. Bundan sonrası şans artıkAracınıza bakımlı binin 10 bin km de bir yağ bakımını mutlaka yapın gerisi şans.
Şanzımanlar; golf 7 DQ 200. Tiguan 1.5 tsi DQ 381 biraz daha güçlü ve yarı ıslak şanzıman imiş. Mekatronik; Şanzıman beyni dedikleri parça aynı istikrarlı bir şekilde arızlara devam ediyor, vag grubu araçların hepsinde durum aynı,araç 80 bin km yaklaşınca başlıyor sinyal vermeye.Size denk gelmiş demek ki. Şahsen benim tercihim değil DSG, pek de bilgili değilim ama bildiğim Golf, Tiguan vs farketmeksizin 1.5 ve altı benzinliler aynı DSG şanzımanı kullanıyorlar. Dizeller ve 2.0 tsi olan araçların şanzımanları farklı. Yani ben böyle biliyorum.
Konuya dönecek olursak şuan bakıyorum Ağır hasarsız ve Değişensiz 1.4 tsi 2015 üstü ve 150.000km altı araçlar 900 bin den başlıyor.
Garantisi dolunca uzun yola çıkarken önlem almak şartHocam sen çok yüksek dedin km yi, bence tüm vw araçlar 5 bin km den sonra alınmaz hepsinin press yapılıp geri dönüşüme gitmesi lazım, 50 bin km ne demek kaç defa dünya turu atmış araba alınır mı hiç, ekmeği yenmiş artık onun![]()
Cxs ne oluyor tam olarakcax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.
![]()
![]()
mqb platformu 1.4 tsi vw grubu araçların ilk motorlarından. 2015 6. ay itibariyle 125hp lik motora geçtiler.Cxs ne oluyor tam olarak
Hocam aynı diğer arkadaşın dediği gibi mart çıkışlı ve ruhsatta cxs olarak geçiyor motor nomqb platformu 1.4 tsi vw grubu araçların ilk motorlarından. 2015 6. ay itibariyle 125hp lik motora geçtiler.
İletişime geçtin mi hocamCxs de sorun yaşar mıyım 105 binde araç Sahibindende araç ararken özellikle 125 olan ilanlara baktım aldığım araçta 125 di fakat şimdi ruhsata bakınca 122 olduğunu öğrendim aracı aldığım kişiyi arayıp durumu anlatmam gerekiyor mu yoksa iş işten geçti mi
yok hocam geçmedim 2 ay geçmiş üzerinden arayıp ne söylenir bilemedim yağ yakma vs yok triger ile baskıda yeni değişti araçda temiz olunca pek kurcalamak istemedim. 2.5 cm spacer, 18inç sebring, 3.5cm eibach spor yay takılı üstüne birde araç siyah olunca varsın yağ yaksın duruşu yeter dedim kendi kendimeİletişime geçtin mi hocam
Hocam maşallah kazasız belasız tek eksik 7.5 R dönüşümyok hocam geçmedim 2 ay geçmiş üzerinden arayıp ne söylenir bilemedim yağ yakma vs yok triger ile baskıda yeni değişti araçda temiz olunca pek kurcalamak istemedim. 2.5 cm spacer, 18inç sebring, 3.5cm eibach spor yay takılı üstüne birde araç siyah olunca varsın yağ yaksın duruşu yeter dedim kendi kendime
Saolun hocam teşekkür ederim. Yazın yapıcam inşallah dönüşüm işini ama r ile gtı arasında git gel yaşıyorum internetten sipariş vericem işin garip yanı her satıcı kendi ürününe iyi diyor diğerlerine kötü diyorlar ama kim iyi kim kötü bilmiyorumHocam maşallah kazasız belasız tek eksik 7.5 R dönüşüm
Hocam istanbuldaysan beyaz garajı öneririm fiyatı uygun malı kaliteli benim tavsiyem r dönüşüm olur gtı hem biraz daha pahalı ve çok çakma duruyor r dönüşüme gelecek olursak far markası olarak sy markayı tercih edin en iyisi,stop olarakta çoğu kişi vland kullanıyor bu iki marka dışı tavsiye etmemSaolun hocam teşekkür ederim. Yazın yapıcam inşallah dönüşüm işini ama r ile gtı arasında git gel yaşıyorum internetten sipariş vericem işin garip yanı her satıcı kendi ürününe iyi diyor diğerlerine kötü diyorlar ama kim iyi kim kötü bilmiyorum