2015 1.4 TSI Golf 7 125 HP alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 75beratt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

122 lik o zaman hocam Cax motor
cax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.

Volkswagen Golf 1.4 TSİ CAX Çıkma Motor -
Otomobil & Arazi Aracı / Motor / GOLF 1.4 TSI CXS 122 BEYGİR SIFIR SANDIK  MOTOR sahibinden.comda - 1228354998

Ekli dosyalar

• 1764828463407.jpeg
    1764828463407.jpeg
    12.5 KB · Görüntüleme: 2

Evet hocam kesin 122 lik bendede aynı durum satıcı ilana 125 girmiş ama 122 lik araç siz araçtan memnun musunuz şuan
fazlasıyla memnunum yağ yakma gibi bir durumda gözlemlemedim haftada 1 kullanıyorum zaten genelde otoparkta yatıyor araba

cax ile cxs birbirinden farklı motorlardır.

Volkswagen Golf 1.4 TSİ CAX Çıkma Motor -
Otomobil & Arazi Aracı / Motor / GOLF 1.4 TSI CXS 122 BEYGİR SIFIR SANDIK  MOTOR sahibinden.comda - 1228354998
Cxs de sorun yaşar mıyım 105 binde araç Sahibindende araç ararken özellikle 125 olan ilanlara baktım aldığım araçta 125 di fakat şimdi ruhsata bakınca 122 olduğunu öğrendim aracı aldığım kişiyi arayıp durumu anlatmam gerekiyor mu yoksa iş işten geçti mi

Cxs de sorun yaşar mıyım 105 binde araç Sahibindende araç ararken özellikle 125 olan ilanlara baktım aldığım araçta 125 di fakat şimdi ruhsata bakınca 122 olduğunu öğrendim aracı aldığım kişiyi arayıp durumu anlatmam gerekiyor mu yoksa iş işten geçti mi
Almayın hocam. Yağ yakıyor çoğu. 150 bin km civarı başlıyor eksiltmeye. Satarken de insanlar bildiği için yanaşmıyor. Benim şansıma yağ eksiltmedi ama eksilten çok arkadaşım var. Bütçe varsa 125 lik alın.

Düzenleme: Aldıysanız hayırlı olsun hocam. Bundan sonrası şans artık :) Aracınıza bakımlı binin 10 bin km de bir yağ bakımını mutlaka yapın gerisi şans.

Almayın hocam. Yağ yakıyor çoğu. 150 bin km civarı başlıyor eksiltmeye. Satarken de insanlar bildiği için yanaşmıyor. Benim şansıma yağ eksiltmedi ama eksilten çok arkadaşım var. Bütçe varsa 125 lik alın.

Düzenleme: Aldıysanız hayırlı olsun hocam. Bundan sonrası şans artık :) Aracınıza bakımlı binin 10 bin km de bir yağ bakımını mutlaka yapın gerisi şans.
30 eylülde aldım aracı uzun yolada çıktım şimdilik bi problem yok inşallah böyle devam eder 😀

Size denk gelmiş demek ki. Şahsen benim tercihim değil DSG, pek de bilgili değilim ama bildiğim Golf, Tiguan vs farketmeksizin 1.5 ve altı benzinliler aynı DSG şanzımanı kullanıyorlar. Dizeller ve 2.0 tsi olan araçların şanzımanları farklı. Yani ben böyle biliyorum.

Konuya dönecek olursak şuan bakıyorum Ağır hasarsız ve Değişensiz 1.4 tsi 2015 üstü ve 150.000km altı araçlar 900 bin den başlıyor.
Şanzımanlar; golf 7 DQ 200. Tiguan 1.5 tsi DQ 381 biraz daha güçlü ve yarı ıslak şanzıman imiş. Mekatronik; Şanzıman beyni dedikleri parça aynı istikrarlı bir şekilde arızlara devam ediyor, vag grubu araçların hepsinde durum aynı,araç 80 bin km yaklaşınca başlıyor sinyal vermeye.
100 bin gibi bir rakam ödüyorsun,sonra kavrama ve volant vs 300 bin’e bağlıyorsun. Herkesin arabası uçaktır bu forumlarda biz onlarla başa çıkamayız,benim aracımda bir koronik arıza varsa ve bu 10 yıl öncede aynıysa,bunu söylemek zorundayım. Hocam bu kadar kronik sorun normal mı? Benim golf 7 aracımda kavrama 40 bin olmadan değişmişti,iyi niyet garantisinden. Bizim sanayide bir ustamız var her arıza için söylediği tek cümle; bu bunlarda hastalıktır :))

Ekli dosyalar

• IMG_4105.jpeg
    IMG_4105.jpeg
    150.1 KB · Görüntüleme: 7
Hocam sen çok yüksek dedin km yi, bence tüm vw araçlar 5 bin km den sonra alınmaz hepsinin press yapılıp geri dönüşüme gitmesi lazım, 50 bin km ne demek kaç defa dünya turu atmış araba alınır mı hiç, ekmeği yenmiş artık onun😂😂
Garantisi dolunca uzun yola çıkarken önlem almak şart🙂 illaki bir göz kırpacaktır.

İletişime geçtin mi hocam

İletişime geçtin mi hocam
yok hocam geçmedim 2 ay geçmiş üzerinden arayıp ne söylenir bilemedim yağ yakma vs yok triger ile baskıda yeni değişti araçda temiz olunca pek kurcalamak istemedim. 2.5 cm spacer, 18inç sebring, 3.5cm eibach spor yay takılı üstüne birde araç siyah olunca varsın yağ yaksın duruşu yeter dedim kendi kendime

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 16
yok hocam geçmedim 2 ay geçmiş üzerinden arayıp ne söylenir bilemedim yağ yakma vs yok triger ile baskıda yeni değişti araçda temiz olunca pek kurcalamak istemedim. 2.5 cm spacer, 18inç sebring, 3.5cm eibach spor yay takılı üstüne birde araç siyah olunca varsın yağ yaksın duruşu yeter dedim kendi kendime
Hocam maşallah kazasız belasız tek eksik 7.5 R dönüşüm

Hocam maşallah kazasız belasız tek eksik 7.5 R dönüşüm
Saolun hocam teşekkür ederim. Yazın yapıcam inşallah dönüşüm işini ama r ile gtı arasında git gel yaşıyorum internetten sipariş vericem işin garip yanı her satıcı kendi ürününe iyi diyor diğerlerine kötü diyorlar ama kim iyi kim kötü bilmiyorum

Saolun hocam teşekkür ederim. Yazın yapıcam inşallah dönüşüm işini ama r ile gtı arasında git gel yaşıyorum internetten sipariş vericem işin garip yanı her satıcı kendi ürününe iyi diyor diğerlerine kötü diyorlar ama kim iyi kim kötü bilmiyorum
Hocam istanbuldaysan beyaz garajı öneririm fiyatı uygun malı kaliteli benim tavsiyem r dönüşüm olur gtı hem biraz daha pahalı ve çok çakma duruyor r dönüşüme gelecek olursak far markası olarak sy markayı tercih edin en iyisi,stop olarakta çoğu kişi vland kullanıyor bu iki marka dışı tavsiye etmem

Geri