2015 1.4 TSI Golf 7 125 HP alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 75beratt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3 yıldır bahsi konu arabanın otomatik vitesli olanını kullanıyorum 65binde aldım şuanda 106binde birlikte 40bin km yapmışız beni üzmedi, dsg olanların tek sorunu baskı balata manuellerde o da cok sorun değil araç temizse fiyatı senin için uygunsa alınır hocam...
Hocam bugün öğrendim araç zincirli sistem 122 beygir olan modelmiş satıcı karıştırmış 125 olarak ilan girmiş çok fark var mı bu 2 motor arasında

Hocam bugün öğrendim araç zincirli sistem 122 beygir olan modelmiş satıcı karıştırmış 125 olarak ilan girmiş çok fark var mı bu 2 motor arasında
Araba golf 7 1.4 Tsi 122 ise Euro 5 motor triger kayışlı olur. Cxse motor kodlu ise yağ yakma var mı ona bakın

30 eylülde 105 binde 1.4tsı 125hp manuel comfortline sol arka çamurluk lokalli gerisi hatasız aldım 1070e eğer çok acelen yoksa ilanları kovala düşer elbet araçtanda gayet memnunum gidişi duruşu yakıtı vs on numara 100-150 binden sonra vw alınmaz diyenlerede pek aldırış etme 340 binde 14 yaşında transporter aracımda var daha motora anahtar vurulmadı sen yeter ki aracına iyi bakmış birisinden al aracını gerisi boş
Hocam sizin ruhsatta motor no ne olarak geçiyor

Sizin motor birönceki nesil,onda ufaktan yağ yakma olur,konu sahibi arkadaşın bahsettiği 2015 125hp yeni nesil motor,onda kolay kolay yağ yakma olmaz,geliştirilmiş motor çünkü.
Hocam araç 122 lik çıktı ilana yanlış girmiş satıcı sence ne yapayım nerede kontrol ettireyim

Hocam araç 122 lik çıktı ilana yanlış girmiş satıcı sence ne yapayım nerede kontrol ettireyim
Şimdi işler değişti,motorun yağ yakma olasılığı cepte.Dikkat edilmesi gereken en önemli husus bu,gerisi zaten aynı araba neredeyse.Medya farkı vs var.

Ve hocam buna ek olarak ruhsattaki ilk tescil tarihide önemli
10 mart 2015 ama ben aracı alırken ilanda 125hp yazıyordu satıcıya sorduğumdada 125 dedi ruhsattan motor koduna bakmak hiç aklıma gelmedi aslında bilgimde yoktu böyle bir şeyden

10 mart 2015 ama ben aracı alırken ilanda 125hp yazıyordu satıcıya sorduğumdada 125 dedi ruhsattan motor koduna bakmak hiç aklıma gelmedi aslında bilgimde yoktu böyle bir şeyden
Evet hocam kesin 122 lik bendede aynı durum satıcı ilana 125 girmiş ama 122 lik araç siz araçtan memnun musunuz şuan

Aracın 122 hp yeni nesil triger kayisli euro 5 motor ama ilk seri olduğu için motor kodun cxse bunlarda da yağ eksiltme görünüyor benim de aynı aracım vardı aynı motor 2014 model di 95 binde almıştım hiç sıkıntı yoktu 140 bine geldiğinde yağ yakmaya başlamıştı 3 bin de 1 lt gibi sorunun çözümü motor sökülüp segmanlar subab lastikleri değişmeli olacak senaryo bu olur bazılarında yakmıyor diyende var şans işi egzozda siyahlik varsa yakıyor anlamına gelir ben o şekilde sattım alan arkadaşa da durumu anlattım

Geri