Önerilerinize ihtiyacım var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeadLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
DeadLy
Araç
Golf 8
Üstatlar selamlar,

Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.

Takılacak yeni parçalar:

• Katlanabilir Ayna (Orijinal olduğu söyleniyor):
    İşletme ürünün orijinal olduğunu belirtti ancak ayna altındaki LED’in Style paketinde olduğu gibi noktacıklı değil, “Golf” yazısı şeklinde yansıma yaptığını söyledi. Biliyorsunuz, Style paketinde orijinal aynalar yere nokta şeklinde ışık verir. Bu nedenle ürünün orijinalliği konusunda biraz tereddüt ettim. Ayrıca aynanın geri viteste aşağıya inmeyeceğini, o özellik için aynanın çok yüksek fiyatta olduğunu belirtti.
  • Arka Logo Kamera (Orijinal):
    Firma temsilcisi, buna ek olarak manevra frenlemesini de hediye olarak tanımlayacağını söyledi.
  • Ön–Arka Park Sensörü (Orijinal olacağı belirtiliyor).

Bu işlemleri daha önce aracına yaptırmış olan varsa, deneyimlerinizi duymak isterim. Bu tür uygulamalardan çekinmeli miyim, yoksa gönül rahatlığıyla yaptırabilir miyim? Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Üstatlar selamlar,

Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu nedenle aşağıdaki bağlantıda yer alan işletmeyle görüştüm ancak aklımda bazı soru işaretleri oluştu. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.

İşletme Sayfası

Takılacak yeni parçalar:

İşletme ürünün orijinal olduğunu belirtti ancak ayna altındaki LED’in Style paketinde olduğu gibi noktacıklı değil, “Golf” yazısı şeklinde yansıma yaptığını söyledi. Biliyorsunuz, Style paketinde orijinal aynalar yere nokta şeklinde ışık verir. Bu nedenle ürünün orijinalliği konusunda biraz tereddüt ettim. Ayrıca aynanın geri viteste aşağıya inmeyeceğini, o özellik için aynanın çok yüksek fiyatta olduğunu belirtti.
    Firma temsilcisi, buna ek olarak manevra frenlemesini de hediye olarak tanımlayacağını söyledi.

Bu işlemleri daha önce aracına yaptırmış olan varsa, deneyimlerinizi duymak isterim. Bu tür uygulamalardan çekinmeli miyim, yoksa gönül rahatlığıyla yaptırabilir miyim? Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Araçıma bir çok Retrofiti burada yaptırdım, işçilikleride güzel, orjinal olmayan parçayı orjinal diye takacaklarına ihtimal vermiyorum

Takılacak parçayı elinize alıp içine dışına baktığınızda vw ag ise direk anlarsınız, parçaların heryeri etiket yada kabartma numara dolu oluyor. Doku hissi bile farklı neredeyse

Üstatlar selamlar,

Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.

Takılacak yeni parçalar:

Meşakkatli bir süreç şimdiden kolay gelsin…
Öncelikle orjinal ürünler malüm serviste olur…

Ben çoğu ürünü aliexpresten aldım tabi ozamanlar bu kadar zorluk yoktu… Şimdi alma imkanı zorlaştığı için firmalar istediği rakamı veriyor…
Senin yapacağın tek şey bir yere bağlı kalmamak bilindik firmalarda fiyat almalısın…

İşlemleri yaptıracağınız yer ürün orjinal servisten alıyoruz diyorsa alındığına dair belgeleri görmek istediğinizi belirtin…
Ürün bozulduğu zaman garanti veriyor mu birebir değiştiriyor mu gibi şeyler önemli…

Genelde aliexpresten toplu alım yapıp onları satıyorlar tabiki o ürünlerde orjinal gibi zaten herşey orada üretilmiyor mu…

Burada hassas kelime orjinal servis malı dediği an belge istenmeli… çünkü aliexpresten alıp servis rakamı istenmemeli bu etik değil…

Tabiki yaptıracağınız yer bilindik bir yer ise kimse sorun ile karşılaşmadı ise sorun yok arkanı yaslayıp sadece zevkini çıkarmalısın…

Katlanır aynanın orjinalinde golf yazısı bildiğim kadarıyla yok genelde çinden alınan ürünlerde golf yazısı var bu ürün orjinal diyor ise vw servisinden alındığına dair belge isteyin…

Tahmini rakamlar;

Katlanır ayna serviste kdv dahi 22.000 civarı
Araç impression olduğu için kapı kontrol ünitesi değişmesi gerek sağ ve sol serviste 16.000 civarı bunu genelde aliexpresten alıyor firmalar 4.500-6000 arasında satıyor yada çıkma bulacaksın…
Cam ve ayna kapağın mevcuttakiler kullanılır

Servis parça numarası verirsen satış yapar montaj yapar…

IMG_2970.jpeg

Logo kamera hareketli servis fiyatı ben garantiden değiştirmiştim geçmiş zaman 35.000 servis fiyatı idi…
Piyasada muadil ürünlerler 15.000-19.000 arasında…
Servis parça numarası verirsen satış yapar montaj yapmaz…

Ön arka park sensörleri 23.000 civarında…

İşcilik kablo tesisat kodlama ilave ücretlerdir…

İstanbulda bu işi yapan arkadaşlardan da fiyat almalısın belki malzeme temini daha uygun olur belki günü birlik gelirsin malzeme artı işcilik daha uygun olur

Örneğin @zulalyol @İlker34 @HONEY güvendiğimiz ve golftutkusu ailemizin araçlarını gözü kapalı teslim edebileceği arkadaşlardır…

Golf8 İmpression için konularıma bakabilirsin…

Son düzenleme:
Meşakkatli bir süreç şimdiden kolay gelsin…
Öncelikle orjinal ürünler malüm serviste olur…

Ben çoğu ürünü aliexpresten aldım tabi ozamanlar bu kadar zorluk yoktu… Şimdi alma imkanı zorlaştığı için firmalar istediği rakamı veriyor…
Senin yapacağın tek şey bir yere bağlı kalmamak bilindik firmalarda fiyat almalısın…

İşlemleri yaptıracağınız yer ürün orjinal servisten alıyoruz diyorsa alındığına dair belgeleri görmek istediğinizi belirtin…
Ürün bozulduğu zaman garanti veriyor mu birebir değiştiriyor mu gibi şeyler önemli…

Genelde aliexpresten toplu alım yapıp onları satıyorlar tabiki o ürünlerde orjinal gibi zaten herşey orada üretilmiyor mu…

Burada hassas kelime orjinal servis malı dediği an belge istenmeli… çünkü aliexpresten alıp servis rakamı istenmemeli bu etik değil…

Tabiki yaptıracağınız yer bilindik bir yer ise kimse sorun ile karşılaşmadı ise sorun yok arkanı yaslayıp sadece zevkini çıkarmalısın…

Katlanır aynanın orjinalinde golf yazısı bildiğim kadarıyla yok genelde çinden alınan ürünlerde golf yazısı var bu ürün orjinal diyor ise vw servisinden alındığına dair belge isteyin…

Tahmini rakamlar;

Katlanır ayna serviste kdv dahi 22.000 civarı
Araç impression olduğu için kapı kontrol ünitesi değişmesi gerek sağ ve sol serviste 16.000 civarı bunu genelde aliexpresten alıyor firmalar 4.500-6000 arasında satıyor yada çıkma bulacaksın…
Cam ve ayna kapağın mevcuttakiler kullanılır

Servis parça numarası verirsen satış yapar montaj yapar…

IMG_2970.jpeg

Logo kamera hareketli servis fiyatı ben garantiden değiştirmiştim geçmiş zaman 35.000 servis fiyatı idi…
Piyasada muadil ürünlerler 15.000-19.000 arasında…

Ön arka park sensörleri 23.000 civarında…

İşcilik kablo tesisat kodlama ilave ücretlerdir…

İstanbulda bu işi yapan arkadaşlardan da fiyat almalısın belki malzeme temini daha uygun olur belki günü birlik gelirsin malzeme artı işcilik daha uygun olur

Örneğin @zulalyol @İlker34 güvendiğimiz ve golftutkusu ailemizin araçlarını gözü kapalı teslim edebileceği arkadaşlardır…

Golf8 İmpression için konularıma bakabilirsin…
Çin’den gelen vw parçaları (orjinal bile olsa) Aisa pazarı için üretilen araçlarda kullanıldığı için maliyeti 3 lira ise, Avrupa pazarı için üretilen araçların (orjinal parçaların) parçalarının maliyeti ise 7-8 lira olur,

Bu uyanıklar (refrofit yapan firmalar) Asia pazarı araçları için üretilen 3 kuruşluk parçayı, (orjinal adı altında) müşteriye 10 liraya fatura ediyor, Sonra da diyor ki bak orjinal parçalar ile montaj yaptım, yaptıran adam da bilmiyor tabii kazıklandığını.,

Asia pazarı araçları için üretilen yedek parçalar (orjinal yedek parçalar)
VE
-Avrupa pazarı için üretilen yedek parçalar

Müşterinin aracında (asia pazarı yedek parça) kullanıp orjinal parça kullandım diyorsan ve buna rağmen, (daha değerli parça olan)avrupa pazarı parçanın fiyatını yansıtıyor isen, hiç kusıura bakmasın resmen sen insanları dolandırıyorsun derim. Çünkü onlarda çok iyi biliyor avrupa pazarı (daha değerli olan) parçayı kullansa fazla kâr edemeyecek. Tamam asia parça kullan ama müşterinin arkasında iş çevirme.. şark kurnazı bunlar.

Geri