Üstatlar selamlar,
Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.
Takılacak yeni parçalar:
Bu işlemleri daha önce aracına yaptırmış olan varsa, deneyimlerinizi duymak isterim. Bu tür uygulamalardan çekinmeli miyim, yoksa gönül rahatlığıyla yaptırabilir miyim? Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.
Takılacak yeni parçalar:
- Katlanabilir Ayna (Orijinal olduğu söyleniyor):
İşletme ürünün orijinal olduğunu belirtti ancak ayna altındaki LED’in Style paketinde olduğu gibi noktacıklı değil, “Golf” yazısı şeklinde yansıma yaptığını söyledi. Biliyorsunuz, Style paketinde orijinal aynalar yere nokta şeklinde ışık verir. Bu nedenle ürünün orijinalliği konusunda biraz tereddüt ettim. Ayrıca aynanın geri viteste aşağıya inmeyeceğini, o özellik için aynanın çok yüksek fiyatta olduğunu belirtti. - Arka Logo Kamera (Orijinal):
Firma temsilcisi, buna ek olarak manevra frenlemesini de hediye olarak tanımlayacağını söyledi. - Ön–Arka Park Sensörü (Orijinal olacağı belirtiliyor).
Bu işlemleri daha önce aracına yaptırmış olan varsa, deneyimlerinizi duymak isterim. Bu tür uygulamalardan çekinmeli miyim, yoksa gönül rahatlığıyla yaptırabilir miyim? Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Son düzenleme: