Vw CC Vagcom kodlama yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Steel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Mehmet
Araç
VW CC EXCLUSİVE 1.4 TSİ 150HP DSG
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim aracıma bazı özellikler açmak istiyorum fakat çok popüler bir model olmadı için internette kısıtlı bilgilere ulaşabildim aşagıda yazdıgım özellikleri açmak istiyorum Özellik listesi ;
1-Amerikan Park
2-Kapılar kilitlenince aynların otomatik katlanması
3-kilitlenince korna çalması
4-yagmurda camların ve sunroofun kapanması

aracım VW CC Exclusive 1.4 Tsi 150 Hp DSG 2016 model ayrıca kabloyu ekteki kabloyu 1.172TLye hepsiburada üzerinen vergi dahil aldım
https://www.hepsiburada.com/gorgeou...urt-disindan-p-HBCV0000AA0DIV?magaza=Gorgeous

Son düzenleme:

Merhabalar, yakınında kablosu olan bir arkaş varsa yardımcı olabilir. İstanbulda olsan hallederdik.

Saydığınız özellikler için vcp(Vag Can Pro) olması lazım. Vcds de olur ama Amerikan park için vcp şart

PQ35 platform için VCP şart. MQB için VCDS ile kodlanır, modül destekliyorsa.

Kendi aracımda hem amerikan park hem de gündüz farları ile arka parkların etkinleştirmesini vcp ile yeni kodlayabildim.

Aşağıdaki videoda anlatılandan yararlanarak, ön gündüz farları (DRL) ile arka parkları ilişkilendirip birlikte yanmalarını sağladım.

Arka parkların kanalı C3, A27 gündüz farları ile ilişkilendirilmesi.

Ekli dosyalar

• 1000237921.jpg
    1000237921.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar, yakınında kablosu olan bir arkaş varsa yardımcı olabilir. İstanbulda olsan hallederdik.
Merhabalar hocam, ben de 1 haftadır kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum ama aracım için pazartesiye muayene aldım ve şuan kablom gelmedi. Bana bu konuda destek olabilir misiniz, forumda yeniyim yanlış mı bilmiyorum ama gerekirse ücreti mükabilinde ya da bir kahve yemek ısmarlayayım sizlere

Malum forumlar yardımlaşma amaçlıdır, bazı kaçaklar olsa da. Arkadaşım, "o kadar çatlak su kaçırmaz" derdi.;)

Ne yapmak istiyorsanız, bildiğim bir kodlama ise bakabilirim. Ümraniye çarşıdayım.

Malum forumlar yardımlaşma amaçlıdır, bazı kaçaklar olsa da. Arkadaşım, "o kadar çatlak su kaçırmaz" derdi.;)

Ne yapmak istiyorsanız, bildiğim bir kodlama ise bakabilirim. Ümraniye çarşıdayım.
Teşekkür ederim, esasında sizin ilgimi çeken bi 30-40 mesajınızı da okudum. Sevgilimden mesaj bekler gibi sizden bekledim hahaha. Hem çalışan bir arayüz görmek hem de muayene için, amerikan parkı kısıp, sisleri selektör atarken kapatmak ve dörtlü açıkken sislerin açılmasını kapatmak aslında sadece bunlara ihtiyacım var. Bu kodlamaları öğrenip gelebilirim yarın, sadece kablom yok ve onu da bu hafta temin edeceğim. Kafam hala çok karışık, vcp, vagcom ya da obdeleven alacagım ilk etapta.Yarın trafik olmadan 12 de mesela orada olsam bi kahve ısmarlasam kodlama işini halletsek, bilgi paylaşımı yapsak ne dersiniz hocam
instagram resatakks

Klon Vcds (vag-com) kablom da var fakat eski model PQ35 platformlarda amerrikan park gibi bazı kodlamalara izin vermiyordu. MQB'de mümkün diye biliyorum.

Yarın için bir programım yok. Bina altı müsait malum, aküye şarj cihazı bağlamadan yarım kontak iş uzayınca aküyü bitiriyor! O yuzden şebeke olan bir yer olmalı.

Kodları temin edince paylaşırsanız yapıp yapamayacağımı söylerim. VCP daha bir hafta 10 günlük. O yüzden tamamen hatmetmiş sayılmam. MQB'ye ayrıca bakmak lazım. Vcds'yi uzun zamandır kullanıyordum.

şu ikisi aslında hocam bende kodlara bakarak yapabiliriz ama araç 2016 leon, mesuliyet bende ama bence baka baka biraz da araştırarak yapabiliriz. Şimdi araç başında değilim ama işte bir de dörtlü yakınca selektörlerin de sıralı yanmasını kapatabiliriz. İsterseniz numaramı da vereyim, ya epey uzak olduğum için 10-11 de bile buradan cıkabilirim gündüz tabi sizin de vaktiniz olursa.

Yeni alacağım cihaz ya da kablo için fikir olur ve bu sefer ben misafir ederim inşallah.

şu ikisi aslında hocam bende kodlara bakarak yapabiliriz ama araç 2016 leon, mesuliyet bende ama bence baka baka biraz da araştırarak yapabiliriz. Şimdi araç başında değilim ama işte bir de dörtlü yakınca selektörlerin de sıralı yanmasını kapatabiliriz. İsterseniz numaramı da vereyim, ya epey uzak olduğum için 10-11 de bile buradan cıkabilirim gündüz tabi sizin de vaktiniz olursa.

Yeni alacağım cihaz ya da kablo için fikir olur ve bu sefer ben misafir ederim inşallah.
uygun olursanız, yarın hatta daha erken de gelirim trafige kalmadan dönerim
0536 414 6605

Yakında kablosu olan bir arkadaş olaydı, siz de kıtalararası yola katlanmamış olurdunuz.;)

Amerikan parkın ambiyansla ilişkilendirilmesi akıllıca bir kodlama. Biraz da uzun bir kodlama yapmış değilim. Amerikan kodlamayı kendi pq35 platform aracımda vcp ile yapılabildiğinden ilk defa yaptım.

Vcds kablom 17.x, 16.8 yazılım kullanıyorum. Satıcının gönderdiği 17.x yazılım çalışıyor fakat her şey normal gibi kaydediyor görünse de, çıkıp girince değiştirmiyordu. O yüzden çalışan 16.8 yazılım kullanıyorum.

Benim için uygunlukta bir sorun yok.:)

Yakında kablosu olan bir arkadaş olaydı, siz de kıtalararası yola katlanmamış olurdunuz.;)

Amerikan parkın ambiyansla ilişkilendirilmesi akıllıca bir kodlama. Biraz da uzun bir kodlama yapmış değilim. Amerikan kodlamayı kendi pq35 platform aracımda vcp ile yapılabildiğinden ilk defa yaptım.

Vcds kablom 17.x, 16.8 yazılım kullanıyorum. Satıcının gönderdiği 17.x yazılım çalışıyor fakat her şey normal gibi kaydediyor görünse de, çıkıp girince değiştirmiyordu. O yüzden çalışan 16.8 yazılım kullanıyorum.

Benim için uygunlukta bir sorun yok.:)
Valla hocam deneyelim, ben de gündüzden gelirim. Bana kalsa 10 da orada olacağım yani sabah :) sürümden ötürü de aracı karşılar diye düşünüyorum. İsterseniz bana whatsapptan yazın teyitleşelim.

Benim de amacım işte hem fikir alışverişi yapmış oluruz, hem bir kahve içeriz, hem de şu muayene işinden geçeriz üstadım

PQ35 platform için VCP şart. MQB için VCDS ile kodlanır, modül destekliyorsa.

Kendi aracımda hem amerikan park hem de gündüz farları ile arka parkların etkinleştirmesini vcp ile yeni kodlayabildim.
Öyle bir durum yok hocam. PQ35 Golf 5ime amerikan parkı kodladım rahatlıkla. Arka sinyallerin de amerikan park gibi yanması klon vcds ile yapılabiliyor PQ35de

Aşağıdaki videoda anlatılandan yararlanarak, ön gündüz farları (DRL) ile arka parkları ilişkilendirip birlikte yanmalarını sağladım.

Arka parkların kanalı C3, A27 gündüz farları ile ilişkilendirilmesi.
Hocam galiba VCP kablonuz var. Golf 5lerde ayak aydınlatma 3c0 kodlu bcmlerde sürüş esnasında yanacak şekilde açılamıyor 3c8 yani high modul olması gerekiyor bunun için. VCDS üzerinden kodlaması çıkmıyor haliyle. Videodan uygulamanın arayüzünü anlamaya çalıştım ama vcp ile bu özellik açılabilir mi sizce arayüzündeki seçenekleri kurcaladınız mı hiç?
Ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

Geri