Araç için OBD cihazı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ctnkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam aracı kilitlediğinizde aynı anda aynalar kapanmıyor mu?
Hocam katlanıyor evet açıncada hemen açılıyor fakat ben soğuk hava diye multimedyadan kapattım ama otoparka koyacak oluyorum dar yere koyacak oluyorum kapalı olsa bile kumandadan basılı tutunca kapanma olabiliyormu bilmem anlatabildimmi hocam

Hocam katlanıyor evet açıncada hemen açılıyor fakat ben soğuk hava diye multimedyadan kapattım ama otoparka koyacak oluyorum dar yere koyacak oluyorum kapalı olsa bile kumandadan basılı tutunca kapanma olabiliyormu bilmem anlatabildimmi hocam
Şimdi anladım hocam. bizdeki elm327 cihazlarla mümkün değil vag com gizli özellikle uğraşanlar kodlama ile yapabilir

elm327 çift anakartlı olanı kullanıyorum hocam. gizli özellik açma hata kodu okuma silme ve sensör verilerini anlık okuma gibi işleri halledebiliyorum. android telefon şart ama ios ta olmuyor. car scanner pro uygulaması ile kullanabilirsiniz. daha premium bir şey bakıyorsanız obdeleven da tercih edebilirsiniz ama elm327 ye göre epey tuzlu
google da aratınca biri siyah diğeri mavi renkte elm327 cihaz çıkıyor bu cihazlarda gizli özellik açan yerlerin yaptıkları her şeyi yapabiliyor muyuz

google da aratınca biri siyah diğeri mavi renkte elm327 cihaz çıkıyor bu cihazlarda gizli özellik açan yerlerin yaptıkları her şeyi yapabiliyor muyuz
benim kullandığım mavi renkte. siyah olan sadece arıza kaydı okuyor gizli özellik açabilmesi için çift anakartlı olması lazım ve gizli özellikçilerin yaptığı çoğu şeyi yapabiliyorsunuz .

benim kullandığım mavi renkte. siyah olan sadece arıza kaydı okuyor gizli özellik açabilmesi için çift anakartlı olması lazım ve gizli özellikçilerin yaptığı çoğu şeyi yapabiliyorsunuz .
teşekkür ederim sipariş edelim bakalım nasıl bir şey deneyelim

Siyah uzun elm kullandım hocam ben car scanner dan hill holder açtım işe yaramıştı açılcak başka önemli özellikler varmıdır hocam

Siyah uzun elm kullandım hocam ben car scanner dan hill holder açtım işe yaramıştı açılcak başka önemli özellikler varmıdır hocam
gaz tepkisini artırabiliyoruz hocam motor bölümüne girin orada gas pedal response diye bir yer olacak ordaki değeri direct e çekerseniz gaz pedalı daha hızlı tepki veriyor

Obd cihazı alacak arkadaşlara vgate firmasının üretmiş olduğu kartları tavsiye ederim.
Vgate pro 2s kullanıyorum ben. İOS ile uyumlu car Scanner kullanıyorum.

Ben kadran selamlamayı açtım. Hill holder özelliğini açtım.
Bir de start stop sürekli devreye girmesin diye voltage özelliği ile onu kapattım.

Sizler neler yapıyorsunuz? Tüm bunları tek bir yerde toplayabiliriz isterseniz.

Hocam ışık şiddetlerini ayarlayabiliyor musunuz mesela gündüz ledi şiddeti park lambası ledi şiddeti stop sinyal gibi % olarak

Obd cihazı alacak arkadaşlara vgate firmasının üretmiş olduğu kartları tavsiye ederim.
Vgate pro 2s kullanıyorum ben. İOS ile uyumlu car Scanner kullanıyorum.

Ben kadran selamlamayı açtım. Hill holder özelliğini açtım.
Bir de start stop sürekli devreye girmesin diye voltage özelliği ile onu kapattım.

Sizler neler yapıyorsunuz? Tüm bunları tek bir yerde toplayabiliriz isterseniz.
bende o cihazdan aldım bugün geldi car scanner uygulamasına girdim ama özellik açma bölümünde her şey var lakin çoğunda ne işe yaradığı vs yazmıyor daha açıklayıcı özelliği bulunan programlar var mı acaba yada tarif edebilir misiniz şunları aktif edin vs gibi

Geri