Araç için OBD cihazı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ctnkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende 0 konumunda gösterge ışıkları yanmıyor ama ibreler yanıyor. park konumuna getirince düğmelerin ışıklandırması yanıyor ama yine göstergeler yanmıyor. park konumunda sisleri yakınca gösterge aydınlatması yanmaya başlıyor.

auto konumunda zaten ışığa göre yanıyor.

bi ara kodlama ile 0 konumunda tüm ışıkların sönmesini kodlamıştım 0 a alınca plaka lambaları gündüz farları iç aydınlatmalar ne varsa kapanıyodu. sonradan geri eski haline çevirdim

Hocam onu aktifleştirdim ancak sana bir sorum olacak benim araçta ibre ışıkları sürekli olarak yanıyor. Sende de bu şekilde mi devre dışı bırakmama rağmen far anahtarını 0 konumuna dahi getirsem yanmaya devam ediyor.

Ayrıca Far anahtarını 3. konuma yani autodan bir sonraki konuma getirdiğimde ise gösterge panelinin ışıkları yanmıyor. Normalde yanıyordu diye hatırlıyorum ancak 1 2 ayar değiştirdim şimdi kesinlikle yanmıyor. Far anahtarını auto veya kısa far konumuna getirdiğimde ise yanmaya devam ediyor.
Park lambası konumunda(3.konum) gösterge aydınlatmasının yanması için vcds veya obd11 gerekiyor. Aşağıda ikisi için de kaynak bırakıyorum

https://forum.obdeleven.com/thread/779/dashboard-light-panel-mk7

evet açabilirsiniz hocam. ios destekli olanları bilmiyorum. daha önce kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim

Hocam tekrardan selam cihaz elime ulaştı bağlantı profili olarak ne seçmem gerekiyor araç 2013 1.2 tsi obd-II / eobd seçsem olur mu gizli özelliklere hangi profil ile ulaşırım

Geri