Araç için OBD cihazı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ctnkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en çok işime yarayan hillholderı aktif etmek oldu autohold kapalı iken aracım kaymıyor artık

gizli özellikler bölümünden XDS FRENLER bölümüne girin oradan hillholder activasyona girip aktif edin
Yokuş kalkış yok diye biliyordum araçta. İlk kalkışta autohold açık olmadığı için el frenini manuel indirmektense gaza basıp aracın kendi indirmesi ile rampa aşağı/yukarı şekilde kalkış yapıyordum. Her ne kadar otomatik olsa da kavramalı olduğu için ilk anda geri/ileri kaçma yaşanıyordu. Bunun için bile alınır :)

Zaten erişimi uygun bir cihaz ve her araçta gerçekten olması lazım. Cihazla alakalı bazı eksikler var
-Sadece android telefonda kullanılması. Eskilerden kalan android telefonu aracın içinde muhafaza ediyoruz sürekli
-Bazen kalitesiz Elm diyor bazı özellikler için çok da sorun değil tabii.

Son düzenleme:

Yokuş kalkış yok diye biliyordum araçta. İlk kalkışta autohold açık olmadığı için el frenini manuel indirmektense gaza basıp aracın kendi indirmesi ile rampa aşağı/yukarı şekilde kalkış yapıyordum. Her ne kadar otomatik olsa da kavramalı olduğu için ilk anda geri/ileri kaçma yaşanıyordu. Bunun için bile alınır :)

Zaten erişimi uygun bir cihaz ve her araçta gerçekten olması lazım. Cihazla alakalı bazı eksikler var
-Sadece android telefonda kullanılması. Eskilerden kalan android telefonu aracın içinde muhafaza ediyoruz sürekli
-Bazen kalitesiz Elm diyor bazı özellikler için çok da sorun değil tabii
Boyundan büyük işler yapıyor keşke ios ile uyumlu olsaydı onun harici harika bir cihaz.

Fiyatıda bi dürüm parası. şimdiye kadar parasını 10 kez çıkardı. abimin f30 da motor ışığı yanıyordu kendi ustama gitsem silmeye 200 lira verecektim. iki dakika da hallettim.

Boyundan büyük işler yapıyor keşke ios ile uyumlu olsaydı onun harici harika bir cihaz.

Fiyatıda bi dürüm parası. şimdiye kadar parasını 10 kez çıkardı. abimin f30 da motor ışığı yanıyordu kendi ustama gitsem silmeye 200 lira verecektim. iki dakika da hallettim.
hocam attığınız linkten aldım fakat klon hatası verdi çok kısıtlı özellikleri açabildim. Karbon tema ve sis selektör kombinasyonunu açtım. Ambiyans menü aktifleştirme, coming home için birşey yapamadım sanırım dışarıda 1500 lira verip bütün özellikleri açtırıcam maalsefef yada en son vcds ile araca uygun bir kablo alıp kendim yapmam gerekiyor

hocam attığınız linkten aldım fakat klon hatası verdi çok kısıtlı özellikleri açabildim. Karbon tema ve sis selektör kombinasyonunu açtım. Ambiyans menü aktifleştirme, coming home için birşey yapamadım sanırım dışarıda 1500 lira verip bütün özellikleri açtırıcam maalsefef yada en son vcds ile araca uygun bir kablo alıp kendim yapmam gerekiyor
bende hata vermedi size kalitesiz ürün mü gönderdiler acaba? olmadı iade edin

elm327 çift anakartlı olanı kullanıyorum hocam. gizli özellik açma hata kodu okuma silme ve sensör verilerini anlık okuma gibi işleri halledebiliyorum. android telefon şart ama ios ta olmuyor. car scanner pro uygulaması ile kullanabilirsiniz. daha premium bir şey bakıyorsanız obdeleven da tercih edebilirsiniz ama elm327 ye göre epey tuzlu
Aynı ürünü aynı satıcıdan aldım hiç bir işe yaramadı üstelik car scanner ücretli program kullanmama rağmen çok ilginç

en çok işime yarayan hillholderı aktif etmek oldu autohold kapalı iken aracım kaymıyor artık

gizli özellikler bölümünden XDS FRENLER bölümüne girin oradan hillholder activasyona girip aktif edin
Hocam selam, aracım manuel, auto hold var bende hillholderi açabilir miyim acaba? ios destekli olanları hangisi oluyor bir de bu cihazlarda

evet açabilirsiniz hocam. ios destekli olanları bilmiyorum. daha önce kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim

ios’ta car scanner uygulamasıyla birlikte Vgate icar pro kullanıyorum
https://amzn.eu/d/4spy8UB

Biraz önce hill holderı aktifleştirip test ettim, 2 saniye tutuyor güzel ama park ederken boşa aldığımda alttan garip sesler geldiği için şimdilik kapattım, auto holddan dolayı pek ihtiyaç da olmuyor aslında

evet açabilirsiniz hocam. ios destekli olanları bilmiyorum. daha önce kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim
Hocam selamlar, Amerikan park özelliğini aktifleştirdiniz mi hiç ? sizdeki cihazdan aldım ve car scanner pro satın aldım. amrikan park ı nereden açacağımı bulamadım.

Hocam selamlar, Amerikan park özelliğini aktifleştirdiniz mi hiç ? sizdeki cihazdan aldım ve car scanner pro satın aldım. amrikan park ı nereden açacağımı bulamadım.
selam hocam. dış aydınlatma bölümüne gir oraya us style half yaz çıkan seçenek amerikan park oluyor. ama nedense yarı parlaklıkta yanıyor. basic bixenon farlara çok yakışmadığından aktif etmedim

2011 model Golf 6 için katlanır aynaları anahtardan aktif etmek istiyorum. Klasik/ucuz OBD2 cihazlarıyla bu seçenek desteklenmiyor diyor. VAG-COM mu almam gerekiyor?

selam hocam. dış aydınlatma bölümüne gir oraya us style half yaz çıkan seçenek amerikan park oluyor. ama nedense yarı parlaklıkta yanıyor. basic bixenon farlara çok yakışmadığından aktif etmedim
Hocam onu aktifleştirdim ancak sana bir sorum olacak benim araçta ibre ışıkları sürekli olarak yanıyor. Sende de bu şekilde mi devre dışı bırakmama rağmen far anahtarını 0 konumuna dahi getirsem yanmaya devam ediyor.

Ayrıca Far anahtarını 3. konuma yani autodan bir sonraki konuma getirdiğimde ise gösterge panelinin ışıkları yanmıyor. Normalde yanıyordu diye hatırlıyorum ancak 1 2 ayar değiştirdim şimdi kesinlikle yanmıyor. Far anahtarını auto veya kısa far konumuna getirdiğimde ise yanmaya devam ediyor.

Geri