Araç için OBD cihazı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ctnkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Yiğit ÇETİNKAYA
Araç
Golf VI 1.4 TSI - 2011
Herkese merhaba,

Normalde VGate icar pro kullanıyordum aracı servise verdim cihazı da içinde unutmuşum ne olduysa cihazım kayboldu :)

Tekrardan OBD2 cihazı almak istiyorum fakat bu sefer sadece Read/Write yapabileceğim basit bir şey bakıyorum, öneriniz var mıdır ?

elm327 çift anakartlı olanı kullanıyorum hocam. gizli özellik açma hata kodu okuma silme ve sensör verilerini anlık okuma gibi işleri halledebiliyorum. android telefon şart ama ios ta olmuyor. car scanner pro uygulaması ile kullanabilirsiniz. daha premium bir şey bakıyorsanız obdeleven da tercih edebilirsiniz ama elm327 ye göre epey tuzlu

elm327 çift anakartlı olanı kullanıyorum hocam. gizli özellik açma hata kodu okuma silme ve sensör verilerini anlık okuma gibi işleri halledebiliyorum. android telefon şart ama ios ta olmuyor. car scanner pro uygulaması ile kullanabilirsiniz. daha premium bir şey bakıyorsanız obdeleven da tercih edebilirsiniz ama elm327 ye göre epey tuzlu
Hocam selamlar Car Scanner Pro ile 2016 highline aracımda gizli özellikleri açabilir miyim ?

Ayrıca hangi cihazı kullanıyorsunuz link atabilir misiniz ?

Ben Qashqai için Vgate İcar Pro 2S aldım ayarlarda kodlama menüsü açık olduğu halde ana sayfada görünmüyor onun için benim pek işime yaramadı. Belki güncelleme gelir diye bekliyorum, yada bu araçlarda kodlama tamamen kapalıdır bilemiyorum bu konuda bilginiz var mı?

Ekli dosyalar

• İcar pro.jpg
    İcar pro.jpg
    70.8 KB · Görüntüleme: 19
Ben Qashqai için Vgate İcar Pro 2S aldım ayarlarda kodlama menüsü açık olduğu halde ana sayfada görünmüyor onun için benim pek işime yaramadı. Belki güncelleme gelir diye bekliyorum, yada bu araçlarda kodlama tamamen kapalıdır bilemiyorum bu konuda bilginiz var mı?

Vag haricinde diğer markalarda bu tür bir sistem yok gibi bir şey. Ford ve Fiat da bazı yapılandırmalar mevcut ancak çok bir şey yok.

Sizin araç da ise neredeyse hiç bir şey yok. Uzak doğu araçları daha bir analog araçlar. Servislerin kullandığı ODIS-E benzeri bir sistem var aylık aboneliği olan onun haricinde zaten kodlanacak bir şey yok yani.

sipariş ettim hocam sabırsızlıkla bekliorum
en çok işime yarayan hillholderı aktif etmek oldu autohold kapalı iken aracım kaymıyor artık

gizli özellikler bölümünden XDS FRENLER bölümüne girin oradan hillholder activasyona girip aktif edin

Car scanner pro ile ücretsiz hata kodlarini tarayabilir miyim? Ya da ücretsiz hata kodlarini tarayan uygulama var mi
taranıyor diye biliyorum. pro versiyonu 30 TL olması lazım her zaman iş görüyor tavsiye ederim.

en çok işime yarayan hillholderı aktif etmek oldu autohold kapalı iken aracım kaymıyor artık

gizli özellikler bölümünden XDS FRENLER bölümüne girin oradan hillholder activasyona girip aktif edin
akşam bakacağım kargo dağıtıma çıkmış.Karbon tema, coming home, ters sinyal özellikleri de açılıyordur umarım.

Geri