Hayalet ekranımdaki nokta nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
hasan
Araç
golf 7
Selamlar, ikinci el olarak taktırdığım hayalet ekranımda yeni bir nokta fark ettim bu ölü pixel mi ileride büyüme gibi bir sorunla karşılaşabilir miyim ne önerirsiniz

Ekli dosyalar

• c84aa97c-6fb1-41fd-9adc-3cbda652c05d.JPG
    c84aa97c-6fb1-41fd-9adc-3cbda652c05d.JPG
    322.9 KB · Görüntüleme: 64

Selamlar, ikinci el olarak taktırdığım hayalet ekranımda yeni bir nokta fark ettim bu ölü pixel mi ileride büyüme gibi bir sorunla karşılaşabilir miyim ne önerirsiniz
siyah noktadan çok sıçrama lekesi var.
siyah nokta görünmüyor.
bizmi tahmin edicez nerde olduğunu :)

Upvote 0
Çok özür dilerim yanlış fotoğrafı yüklemişim hocam beyaz dairenin içindeki nokta hocam
Virüs bulaşmış ekrana gittikçe yayılacak ve arabayı ele geçirecek

dermişim.

Hiçbir şey olmaz. Ölü pikselse bile bulaşıcı bir şey değil ki bu koronavirus falan değil korkmayın.

Aklıma geldi de şimdi ne korkunç yıllardı pandemi. Nerden geldi aklıma yine ya

Upvote 0
Ölü pixeller beyaz olmaz. Siyah olur. Kadranı iyice bi temizleyin çizmeden bastırmadan. Hiçbir şey kalmaz.

Upvote 0
Çok özür dilerim yanlış fotoğrafı yüklemişim hocam beyaz dairenin içindeki nokta hocam
@sahaan
Hiçbir şey olmaz, yayılmaz ya da ilerlemez.
Monitörümde de benzer bir durum vardı.
Çok yumuşak bir silgiyle, masaj yapar gibi noktanın etrafına doğru 10 saniyelik uygulamayı üç kez yapmıştım ve tamamen kaybolmuştu.
Bu durum ölü piksele benzemiyor; ekran arasına kaçmış bir toza daha çok benziyor.

Kontak kapalıyken telefonunuzun ışığıyla aynı noktaya bakın; kapalıyken de görünüyorsa toz olduğundan emin olursunuz. Sorun olmaz.

Upvote 0
Hocam arc ne 320km kadran

Upvote 0
Hocam piksel hatası kaybı degil o
Benim yorumum şu
Ekran açılmış o nokta olan yer bir darbe almıs başka türlü olma ihtimali 0

Upvote 0

Geri