Marş basmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eldorado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Eldorado
@bordosiyah
akünün küçük bir yerinde küçük fontlar ile markası yazar, yazmasa bile resmini paylaşırsanız ben size söylerim markasını, Zaten VW akü üretmez, bir akü üreticisine üretiriyorlar,

Varta, Moll, Exide veya Banner hangisi denk gelir tamamen şans işi, Ancak sizin akü 70 Ah olduğu için yüksek ihtimal Varta olacaktır, diğer markalarda kötü marka değildir, Orjinal Ekipman kalitesinde üretim yapmak zorundalar,

Edit: eski aküyü servise bırakmayıp (depozito iadesi) için alacaksanız, dikkat edin sonuç olarak eski bir akü olduğundan görünöeyen bir yerinde çatlak vardır veya şişme falan yapmış olabilir veya sızıntı falan olabilir, oldukça asitli bir sıvı olduğundan temas etmesi ve solumak tehlikelidir, aracın içinde fazla bekletmeyin mümkün olan en kısa sürede iadesini yapınız.
Umarım varta marka olur. Eski aküyü hurdacıya mı satacaktım yoksa onları depozito için toplayan yerler var mı?

Sızıntı veya çatlak uyarısı için teşekkür ederim

@forzaGilles Servise getirdim aracı ve Varta olmadığını söylediler ellerinde Moll marka varmış bende tamam dedim eko serisi olmasın lütfen dedim Moll taktırcam Vartaya en yakın bu varmış

@forzaGilles Servise getirdim aracı ve Varta olmadığını söylediler ellerinde Moll marka varmış bende tamam dedim eko serisi olmasın lütfen dedim Moll taktırcam Vartaya en yakın bu varmış
Yedek parça bankosuna gidin, aracınızın plakasını verin, aküyü sorun, stokta kaç tane varmış öğrenin, Yedek parça çalışanına söyleyin depodaki tüm akülere baksınlar, mutlaka içlerinden 2-3 tane Varta vardır, siz bunu söylediğinizde aşşağıdaki depoda görevli çalışana telefon eder, O da kontrol edip geri dönüş yapar.

Yedek parça bankosuna gidin, aracınızın plakasını verin, aküyü sorun, stokta kaç tane varmış öğrenin, Yedek parça çalışanına söyleyin depodaki tüm akülere baksınlar, mutlaka içlerinden 2-3 tane Varta vardır, siz bunu söylediğinizde aşşağıdaki depoda görevli çalışana telefon eder, O da kontrol edip geri dönüş yapar.
Israrla söyledim Varta marka talep ettiğimi hatta 2 kere aradı ama elimizde yok dediler ben tekrar söyliyim

Merhaba ben 31.07.2021 de değiştirmiştim ozaman 1112.95 tl + kdv mis yüzde 30 indirim yapılmamış hali 135 usd gibi rakama denk gelmiş :) güncel halini bilmiyorum
Hatırladığım kadarıyla sizin Golf Mk6 kasada start-stop yok, Sizinkisi geleneksel/standart tip akü olduğu için fiyatı biraz daha uygun oluyor,

Start-Stop olan araçlar EFB veya AGM tip akü kullandığı için daha pahalı oluyor.

Akü montajını yaptıktan sonra, akünün üzerinde (dikkat ve güvenlik tedbirleri) metin yazılarrı olan bir etiket yapıştırıyorlar, Ondan dolayı markanın üzeri kapanmış görünmüyor olabilir.

Dediginiz uzere etiket altinda yada govdede olabilir çok merak etmemiştim o donem sorgulamadim vag tip onayli ve ekonomi olmamasi yeterliydi. paylastigim gorseldeki bem code ilk hanelere göre banner olabilir gibi duruyor.

Hatırladığım kadarıyla sizin Golf Mk6 kasada start-stop yok, Sizinkisi geleneksel/standart tip akü olduğu için fiyatı biraz daha uygun oluyor,

Start-Stop olan araçlar EFB veya AGM tip akü kullandığı için daha pahalı oluyor.
Yok evet doğru hatırlıyorsunuz. Fiyatlamalari irdelemedim ama şarj desarj döngüsünün daha fazla olması sebebi ile pahalli olması normal olacaktır. Golf 6 manuel araca göre olan olarak tekrar belirteyim:)

Dediginiz uzere etiket altinda yada govdede olabilir çok merak etmemiştim o donem sorgulamadim vag tip onayli ve ekonomi olmamasi yeterliydi. paylastigim gorseldeki bem code ilk hanelere göre banner olabilir gibi duruyor.
%90 ihtimalle Banner markadır,

Banner marka olanlarda ;
Akünün eksi (-) kutup başının hemen üsttünde yazıyor sanırım, kötü bir marka değildir,

Örnek resim:
2304F80A-AC02-4E77-8F02-2556450FABBE.jpeg

Umarım varta marka olur. Eski aküyü hurdacıya mı satacaktım yoksa onları depozito için toplayan yerler var mı?

Sızıntı veya çatlak uyarısı için teşekkür ederim
Hurdaciya verdim. En kötü hurdaci sizden alir onlara verir. Fiziksel darbe almasin aku ona dikkat edin açık bir alanda dursun .

%90 ihtimalle Banner markadır,

Banner marka olanlarda ;
Akünün eksi (-) kutup başının hemen üsttünde yazıyor sanırım, kötü bir marka değildir,

Örnek resim:
2304F80A-AC02-4E77-8F02-2556450FABBE.jpeg

4 senedir kullanıyorum. Kötü durumda değil en azından gerilimsel olarak. G3O dan dolayı banner diye düşündüm. Haftasonu tekrar bakarım netlesmesi adina:)

Ekli dosyalar

• 20210731_160215 (2).jpg
    20210731_160215 (2).jpg
    171.2 KB · Görüntüleme: 5
@Eldorado sanırım akü satan yerler iade alıyor, aküyü sağa sola çarpmamaya dikkat edin, araçta bekletmeyin, balkon vs.. havalandırması olan açık alana koyunuz.

Geri