SOS modülü B1916F4 hata kodu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan balaban75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Abdurrahman
Araç
2021 Golf 1.0 eTSI life
Aracı (21 Golf 8 ) aldığım günden beri yani 1 yıldır hiç bir şekilde silinmeyen kod B1916F4 :Batarya servis ömrü kritik _gibi bir tanımı var.Hiçbir şekilde sos uyarısı almadım fakat hatayı Car Scanner Pro ile silmeye izin vermiyor araç.Vag uyumlu cihazı olup bu hatayı okuyan silen var mı ?

75. Emergency call and communicatin:B1915F0- B1915F1 -B1916F4
Çoğu kez bu 3 hata çıkıyor fakat sondaki hariç diğer ikisi siliniyor.

Hata kodu :“B1915F1: Online services Function temporarily restricted due to battery budget

Obdeleven dan ekran resmi aldım.
Bu kodu da almış araç eski taramalarımda var.SOS sorunsuz çalışıyor , bunu pil voltajının nispeten düşük okunmasına bağlıyorum.Lİ-İON 18650 piller çok dirençli ve sağlamdır.Kendim birçok alet ve çocuğun oyuncak arabasında kullanıyorum .En azından SOS, sos verene kadar devam böyle

Upvote 0
Bu kodu da almış araç eski taramalarımda var.SOS sorunsuz çalışıyor , bunu pil voltajının nispeten düşük okunmasına bağlıyorum.Lİ-İON 18650 piller çok dirençli ve sağlamdır.Kendim birçok alet ve çocuğun oyuncak arabasında kullanıyorum .En azından SOS, sos verene kadar devam böyle
Ben telematigi GPS sinyali için sonradan taktım. Bu hata olunca GPS sinyalini kesiyordu. Pillerini değiştirdim ve temel ayar yaptım. Bu şekilde bu hatadan kurtuldum.

Upvote 0

Geri