Navigasyon yansıtma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erhan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Erhan
Merhaba arkadaşlar yeni passat b8 2016 araç almıştım üstünde hayalet ekran ile mib2.5 multimedya var gösterge de navigasyon kısmına geldiğim de ya pusula var ya da yön okları çıkmakta buna 2. Resimde ki gibi hatiraları aktaramıyor muyuz 1. Resim benim araca ait

Ekli dosyalar

• 02f05ebe-1576-4529-b157-9c977d469076.jpeg
    02f05ebe-1576-4529-b157-9c977d469076.jpeg
    213.9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7474.png
    IMG_7474.png
    688.6 KB · Görüntüleme: 41

Yazılım ile sürüm vs değişimi ile olabiliyor mu?

Merhaba arkadaşlar yeni passat b8 2016 araç almıştım üstünde hayalet ekran ile mib2.5 multimedya var gösterge de navigasyon kısmına geldiğim de ya pusula var ya da yön okları çıkmakta buna 2. Resimde ki gibi hatiraları aktaramıyor muyuz 1. Resim benim araca ait
bende de golf 7 var mip 2 pro var ünitede navigasyon var ve hayalet ekranda da navigasyon özelliği var aynı şekilde pusula çıkıyor most kablosunun çekilip kodlama yapılması gerektiği söylendi yoksa bende de mi nav özelliği yok hocam
@HONEY

bende de golf 7 var mip 2 pro var ünitede navigasyon var ve hayalet ekranda da navigasyon özelliği var aynı şekilde pusula çıkıyor most kablosunun çekilip kodlama yapılması gerektiği söylendi yoksa bende de mi nav özelliği yok hocam
@HONEY

Aracınızdaki fabrikasyon hayalet ise desteklemez

Sonradan orjinal navigasyon destekli takıldıysa most kablosu takmak yeterli degil uniteninde navigasyon desteliyor olmasi lazim

Bunlardan biri eksik ise calismaz

Nav destekli unite most cikisli olmasi sart most cikisi olmayan navigasyonlu unitelerde var piyasada

Navi destekli hayalet

Most kablo

Bu 3 parcaninda olmasi sart

Benim arac 2018 fabrkasyon hayalet var mib2.5 Var most kablo takili yansitmiyor

Bunlardan biri eksik ise yazilim kodlama ile cozulemez

Geri