ben yeni jantlar ile michelin 245/35 ZR18 (92Y) XL TL PILOT SPORT 5 MI taktırdım. yol tutuş harika, asfalta bildiğiniz sakız gibi yapışıyor, şahsi fikrim şiddetle tavsiye ederimArkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi 18” janta geçiyorum cumartesi günü, acil desteginize ihtiyacım var, aslında ben kışlık lastik takacaktım ama artık yazlık tak kışlık tak falan bu dertlerden kurtulmak istiyorum ne lastikleri koyacak yerim var ne de zamanım aşağıdaki lastiği kendi lastikçim çok önerdi denemek istiyorum tabii bundan önce sizlere sormak istedim, bu lastiği kullanan var mı…
18” Michelin CrossClimate 3 Sport 92Y XL
Yakıt indirimi ile tanesini 6.150₺ ye alacağım…
Allah cc acil şifalar versinEvet merhaba arkadaşlar…
Bugün saat 06.15 de ist/başakşehirden yola çıktım ist/fatih den annemin hastalığı nedeniyle, ist/bayrampaşaya kadar yerler bembeyaz sonrasında hiç birşey yok…
Dönüşte geldiğim kötü hava şartlarından daha kötü bir hava ve ist/başakşehir çamşakura hastanesi 08.30 da vardım…
Tv de yada sosyal medyada zaten trafiği herkes görmüştür o trafikte sapma yok mis gibi…
Neden yazdım bu kadar ayrıntıyı söyleyeyim hayatımda ilk kez konu başlığında olduğu gibi dört mevsim sport bir lastik kullanıyorum şunu belirteyim araç ne kaydı ne de gitmemezlik yaptı bende sabahın bu kötü halinde 10/10 puan aldı benden hiç bunu beklemiyordum…
Gönül rahatlığı ile tavsiyemi yapabilirim…
Yazın sıcakta ne olur göreceğiz…
Hocam merhaba, bende ankarada yaşıyorum ama kafam karışık üzerindeki lastikler ( laufenn) hiç memnun değilim ayrıca söktür taktır depolamak sıkıntı. Cc3 almayı dünüyorum bende sizin yorumlarınıza göre memnusunuz. Başka fikir verebilecek arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirimForuma yeni katıldım ancak direkt deneyim sahibi olduğum bir konu görünce bilgi vermek istedim.
4 yıl 50 bin km Ankara şartlarında CC2 kullandım. Ebat 225/45/r17’ydi. Kışın hiçbir ekstra dikkat gerektirmeden hız sınırları dahilinde sürüş yapıyorum. Dikmende yaşadığım için hiçbir yerde kar olmasa dahi burda kar olabiliyor buna rağmen yokuşta vs. herhangi bir sorun yaşamadım. Yağmur performansı bence yumuşak karnı bu lastiğin. Tehlikeli diyemem ancak dikkat edilmesi gerek. Yazın da ortalama bir yazlık lastikten farkı yok. Yol tutuş ve fren mesafesi gayet iyiydi. Yalnız ömrünün sonuna doğru kuru asfaltta biraz patinaj vardı. Konforu fazlasıyla iyi, ses seviyesi ortalama diyebilirim.
Çok memnun kaldığım için yeni aracıma da direkt CC3 aldım. Ebat 205/55/r16. 2 bin km’dir kullanıyorum. Araçla gelen Nexene göre inanılmaz performans sergiliyor şimdilik. Frende abs devreye çok çok az giriyor ve mesafe kısaldı, patinaj oldukça azaldı, konfor biraz daha iyi ancak 16 inç olduğu için dikkate değer bir fark yok, ses düzeyinde de ciddi bir fark göremedim. Yağmur performansında iyileşme olabilir yokuşta patinaj hariç herhangi bir sorun yaşamadım bir güvensizlik vermedi. Michelin CC2’nin üstüne koymuş diyebilirim şu ana kadar.
CC2’deki kısa lastik ömrünü iddiası gibi %15 iyileştirdiyse Erzurum gibi yerlerde değilseniz başka lastik bakmaya gerek yok diye düşünüyorum. CC3 sport zaten benim lastiğimin daha iyi bir versiyonu. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Hocam ben Ankara dan almadım lastikleri Yurdt dışı o yüzden emın olmadığım deneyım yaşamadığım hiç bır satıcıyı tavsıye edemem ama sonuçta lastık bu fabrika ımalatı Google la ıstedıgın lastıgı yaz Ankara ıcı fıyatları çıkar onemlı olan dıkkat edmen gereken üretim yılı alacağım yere ozellıkle belırt son üretim yılı olsunTeşekkürler hocam michelin için ankarada önerdiğiniz memnun kaldığınız bayi var mı ?
Ankarada kullanıyorum çok memnunumHocam merhaba, bende ankarada yaşıyorum ama kafam karışık üzerindeki lastikler ( laufenn) hiç memnun değilim ayrıca söktür taktır depolamak sıkıntı. Cc3 almayı dünüyorum bende sizin yorumlarınıza göre memnusunuz. Başka fikir verebilecek arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim
Şimdiden teşekkürler