ben yeni jantlar ile michelin 245/35 ZR18 (92Y) XL TL PILOT SPORT 5 MI taktırdım. yol tutuş harika, asfalta bildiğiniz sakız gibi yapışıyor, şahsi fikrim şiddetle tavsiye ederimArkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi 18” janta geçiyorum cumartesi günü, acil desteginize ihtiyacım var, aslında ben kışlık lastik takacaktım ama artık yazlık tak kışlık tak falan bu dertlerden kurtulmak istiyorum ne lastikleri koyacak yerim var ne de zamanım aşağıdaki lastiği kendi lastikçim çok önerdi denemek istiyorum tabii bundan önce sizlere sormak istedim, bu lastiği kullanan var mı…
18” Michelin CrossClimate 3 Sport 92Y XL
Yakıt indirimi ile tanesini 6.150₺ ye alacağım…
Allah cc acil şifalar versinEvet merhaba arkadaşlar…
Bugün saat 06.15 de ist/başakşehirden yola çıktım ist/fatih den annemin hastalığı nedeniyle, ist/bayrampaşaya kadar yerler bembeyaz sonrasında hiç birşey yok…
Dönüşte geldiğim kötü hava şartlarından daha kötü bir hava ve ist/başakşehir çamşakura hastanesi 08.30 da vardım…
Tv de yada sosyal medyada zaten trafiği herkes görmüştür o trafikte sapma yok mis gibi…
Neden yazdım bu kadar ayrıntıyı söyleyeyim hayatımda ilk kez konu başlığında olduğu gibi dört mevsim sport bir lastik kullanıyorum şunu belirteyim araç ne kaydı ne de gitmemezlik yaptı bende sabahın bu kötü halinde 10/10 puan aldı benden hiç bunu beklemiyordum…
Gönül rahatlığı ile tavsiyemi yapabilirim…
Yazın sıcakta ne olur göreceğiz…