Golf 7 Comfort için orijinal multimedia

İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Herkese merhaba 2014 model comfortline golf 7. nesil aracıma orijinal gelişmiş bir ekran istiyorum. Yurtdışından tanıdığım akrabam vesilesi ile bir model buldum almayı düşüyorum, alınca bunla ilgili bir sorun yaşarmıyım bana uyumsuzluk çıkarır mı? Ürün sağlam test edilmiş ürün.
Ekran modeli: 5G0919605D
Ünite modeli: 5G0035846A

Ekli dosyalar

• 968bd833-232b-410c-9aec-40fa3a4a201a.jpeg
    968bd833-232b-410c-9aec-40fa3a4a201a.jpeg
    128.2 KB · Görüntüleme: 20

Hocam
Daha ıyı bir cihaz almanı tavsıye ederin bu unıte için yapacağın masrafa değmez bence ayrıca yurt dışında satılan cihazların. :/:99 da birleşenkoruma aktıftır birde bununla ugrasman gerekır
Bunlara bakabılirsin hıc değilse yapacağın masrafa deger

Ekli dosyalar

• IMG_2279.png
    IMG_2279.png
    369.7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2015.jpeg
    IMG_2015.jpeg
    226.4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1967.jpeg
    IMG_1967.jpeg
    248.6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2962.jpeg
    IMG_2962.jpeg
    266.4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Hocam
Daha ıyı bir cihaz almanı tavsıye ederin bu unıte için yapacağın masrafa değmez bence ayrıca yurt dışında satılan cihazların. :/:99 da birleşenkoruma aktıftır birde bununla ugrasman gerekır
Bunlara bakabılirsin hıc değilse yapacağın masrafa deger
Doğru diyorsunuz ama Türkiyede ki fiyatların 3 te 1 ne sahip TR cihazları o kadar abartlı ki insan buna yöneliyor. Sadece bu cihazlara TR dil yüklenebilir mi ve burda radio frekansları çeker mi vb sorun yaşatır mı aslında tam öğrenmek istediğim bu.

Herkese merhaba 2014 model comfortline golf 7. nesil aracıma orijinal gelişmiş bir ekran istiyorum. Yurtdışından tanıdığım akrabam vesilesi ile bir model buldum almayı düşüyorum, alınca bunla ilgili bir sorun yaşarmıyım bana uyumsuzluk çıkarır mı? Ürün sağlam test edilmiş ürün.
Ekran modeli: 5G0919605D
Ünite modeli: 5G0035846A
Multimedyadan beklentiniz nedir hocam? Ona göre yardımcı olalım..

Multimedyadan beklentiniz nedir hocam? Ona göre yardımcı olalım..
Ekran ebatı büyük olsun şuan 5.0 inç olan bt li cihaz var. Araçtaki araza vs kısımlarıda kontrol edebileyim ve geri görüş kamerası takılabilsin bt ile bağlantı sadece yeterli. Android auto ya da carplay gerekli değil.

Forx cihazini deneyin 6 gb ram olanini alin tamam orjinal degil ama tam uyumlu ekran buyuk takilmayin uzun yillar binecekseniz dusunmeden alin arkadaslar satacaginiz zaman eskiyi takarsiniz eger millet bu kadar takiliyorsa

Forx cihazini deneyin 6 gb ram olanini alin tamam orjinal degil ama tam uyumlu ekran buyuk takilmayin uzun yillar binecekseniz dusunmeden alin arkadaslar satacaginiz zaman eskiyi takarsiniz eger millet bu kadar takiliyorsa
Hocam arkadaş orjınal olanı arıyor golf gibi bir araca android Cıhaz takılmak ne kadar mantıklı

Cihazda bileşen koruma varsa zaten aracınızda çalışmaz. 8” ekran ve 846…. Ünite kodlu bir cihaz alın, tak çalıştır şeklinde. Ekran büyüyecekse çerçevede almanız gerekecek.

@zserdar
Madem Yurdt dışından bir arkadaşına aldıracan
8 ekranlı bir carpleyli Cıhaz aldır o zaman daha güzel olur ve her zaman degerını korur mesela bu 3Q0 035 824C

Cihazda bileşen koruma varsa zaten aracınızda çalışmaz. 8” ekran ve 846…. Ünite kodlu bir cihaz alın, tak çalıştır şeklinde. Ekran büyüyecekse çerçevede almanız gerekecek.
Arkadaş malıyetı düşük olsun ama büyük ekran olsun istiyor
846 navıgasyonlu ve carpleyli bir Cıhaz

Ünitesi destekliyorsa sadece 8” ekran ve çerçeve yeterli o zaman. Beklenti sadece ekran büyük olsun ise.

Benim paylaştım kodlu ünite navigaston ve carplay desteği mi var
Carpley yok onda hocam ama navıgasyonlu Panasonic unıte Avrupa’da çok vardır çıkma ama ben şahsen tavsıye edtmem sana hocam dediğim gibi
824c ye baksın arkadaşın 8 ekranlı olanlara carpley li

Geri