Merhabalar, yazılım güncelleme sonrası aracım anlık olarak 12 volt hatası vermeye başladı. Araç kırmızı ünlem veriyor, hata 12v besleme ile başlayan bir metin çıkıyor sonrasında hemen 2-3 saniye içinde kayboluyor. Sürüş esnasında başka başka hatalar da veriyor. Ekranda turuncu direksiyon simgeleri vs. Araç düz 1.5 tsi, etsi versiyonu değil.
1 ay kadar önce konuyla ilgili uzay otodan servis randevusu alıp başvurdum ve alternatör, akü kontrolü yaptıklarını herhangi bir problem görmediklerini belirttiler.
Servisten teslim aldıktan sonra araçla 2.300 km yol yaptım, yolculuk boyunca 12v hataları devam etti ve motordan anormal sesler gelmeye başladı.
Araç serviste bakalım gelişmeleri buradan bildireceğim, inşallah ciddi bir şey değildir.
1 ay kadar önce konuyla ilgili uzay otodan servis randevusu alıp başvurdum ve alternatör, akü kontrolü yaptıklarını herhangi bir problem görmediklerini belirttiler.
Servisten teslim aldıktan sonra araçla 2.300 km yol yaptım, yolculuk boyunca 12v hataları devam etti ve motordan anormal sesler gelmeye başladı.