Golf 8.5 kulak hizasından trim sesi

İsim
Deniz
Araç
Golf
Merhabalar aracım henüz 2500 km de 2025 model golf 8.5 bozuk yollarda ara sıra sürücü koltuğunda kulağımın hemen dibinden trim sesi alıyorum emniyet kemeri yüksekliği ayarlayıcısından veya camlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum başına gelen var mı neler yapılabilir

Merhabalar aracım henüz 2500 km de 2025 model golf 8.5 bozuk yollarda ara sıra sürücü koltuğunda kulağımın hemen dibinden trim sesi alıyorum emniyet kemeri yüksekliği ayarlayıcısından veya camlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum başına gelen var mı neler yapılabilir
Aynayı tutan plastik parçadan olabilir hocam ses geldiğinde elinizle aynanın arkasında ki plastiği tutun bakalım ondan mı

Sanırım benzer zırıltı tarzı ses bende de (2024 model 5400 km) belirli bozuk yollarda geliyor. Kemer yükseklik ayarı ile oynarsam ses bazen azalıyor. Bir yurtdışı kaynağında servisin kemer mekanizmasını değiştirip bu sorunu çözmeyi teklif ettiğini okudum. Duyduğum ses için aracı bu şekilde söktürmeye gerek olmadığını düşündüğüm için öyle bıraktım.

Geri