Açık değilse nasıl olmalı?Uyum sağlar hocam
Cıhaz açık mı onu ogren
Görselini paylaştığınız ekran zaten bir üniteye sahip, torpidodaki ünitenizin yaptığı görevi yapan ünite ekranla beraber, ikisini aynı anda kullanamazsınız, mantıklı da değil zaten. Oktay hocamın demek istediği yeni takacağınız cihaz (ekranlı olanın) bileşen koruması olup olmadığını kontrol edin, ünitede bileşen koruma varsa sizin aracınızda çalışmaz, bileşen korumanın kaldırılması gerekir. Kendi aracınızda ki üniteyi kullanarak 8” ekran takmak istiyorsanız sadece ekran ve çerçeve alarak çalıştırabilirsiniz, ekranda bileşen koruma yoktur.Açık değilse nasıl olmalı?
Ben sadece ekranı değiştireceğim. Ünitem ay ı kalacak
Sadece ekran mı istiyorsunuz, yoksa torpidoda ki üniteyi değiştirip daha özellikli ünite ve ekran mı istiyorsunuz ?hocam ben de istiyorum nereden aliyoruz ne kadar. bi butce ayarlarim buna
Resimdeki zaten en düşük sevıye bir cihaz ekranla unıte bir yanı yanlış anlama ama bunu alman sana bir artı kazandırmaz her anlamdaAçık değilse nasıl olmalı?
Ben sadece ekranı değiştireceğim. Ünitem ay ı kalacak
Alacağın cıhaza göre fıyat degısır hocamhocam ben de istiyorum nereden aliyoruz ne kadar. bi butce ayarlarim buna
Hocam torpidonda unıte varmı? Yokmu?bendeki comfortline torpidoya islem olmadan yapilabilen var ise super olur. direkt olani cikarip yerine bunu takayim istiyorum
yok hocam kitapcik varHocam torpidonda unıte varmı? Yokmu?
Hocam bir mib2 yada 2,5 icin torpido da ıslem gerekli kablolama gerekli bu da nerden baksan 6000/7000 arası tutaryok hocam kitapcik var