Golf 7’ye 7.5 ekranı takacağım

İsim
enes
Araç
golf 7 1.4 tsı
Merhabalar,

5G6 035 869C ekran aldım. Montaj yapacağım.

Mevcut unitem: 5G0 035 819

Uyum sağlar mı?

Ya da bu cihaz uniteli mi?

Ekli dosyalar

• IMG_4932.png
    IMG_4932.png
    645.7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4931.png
    IMG_4931.png
    647.6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4930.png
    IMG_4930.png
    646.7 KB · Görüntüleme: 50

Açık değilse nasıl olmalı?

Ben sadece ekranı değiştireceğim. Ünitem ay ı kalacak
Görselini paylaştığınız ekran zaten bir üniteye sahip, torpidodaki ünitenizin yaptığı görevi yapan ünite ekranla beraber, ikisini aynı anda kullanamazsınız, mantıklı da değil zaten. Oktay hocamın demek istediği yeni takacağınız cihaz (ekranlı olanın) bileşen koruması olup olmadığını kontrol edin, ünitede bileşen koruma varsa sizin aracınızda çalışmaz, bileşen korumanın kaldırılması gerekir. Kendi aracınızda ki üniteyi kullanarak 8” ekran takmak istiyorsanız sadece ekran ve çerçeve alarak çalıştırabilirsiniz, ekranda bileşen koruma yoktur.

hocam ben de istiyorum nereden aliyoruz ne kadar. bi butce ayarlarim buna
Alacağın cıhaza göre fıyat degısır hocam
Mib2 ler var sade carpleyli mib 2 ler var carpley navıgasyonlu mib2 ler var most cıkıslı harman lar var mib2 ve mib2,5 olarak

bendeki comfortline torpidoya islem olmadan yapilabilen var ise super olur. direkt olani cikarip yerine bunu takayim istiyorum

yok hocam kitapcik var
Hocam bir mib2 yada 2,5 icin torpido da ıslem gerekli kablolama gerekli bu da nerden baksan 6000/7000 arası tutar
Bu masrafı yapmam yada yapamam dersen
Senin için en uygun altarnatıf rcd330 olur carpleyli. Ama o cihazda bir mib 2 hada harman la kıyaslanamaz

Geri