Golf 8 2021 - Ön Yolcu Koltuk Isıtma Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adilu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Adil
Araç
Golf 8 1.0 eTSİ
Merhaba Arkadaşlar,

2021 model 1.0 e-tsi golf araca sahibim. Ön sağ yolcu koltuğu ısıtması kafasına göre çalışıyor açılıp kapanıyor kendi kendine bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

2021 model 1.0 e-tsi golf araca sahibim. Ön sağ yolcu koltuğu ısıtması kafasına göre çalışıyor açılıp kapanıyor kendi kendine bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı ?

Kronik arıza denebilir belki hemen hemen herkesin başına gelmiş olabilir 2021_2022 yılı üretilen araçlarda, uzatılmış garantin var ise servise götürmelisin…

Upvote 0
Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba klima ayarlarında belli bir sıcaklığa düşünce ısıtmalar otomatik açılsın gibi bir ayar vardı ondan kaynaklı olabilir.

Upvote 0
Kronik arıza denebilir belki hemen hemen herkesin başına gelmiş olabilir 2021_2022 yılı üretilen araçlarda, uzatılmış garantin var ise servise götürmelisin…
iki hafta sonra bakıma gideceğim orada bir baktıracağım garanti malesef yok

Upvote 0
önce klimayı açın. sonra klima ayarlarına girip sıcaklığa bağlı oto direksiyon ve koltuk ısıtma ayarı var onu kapatın.

Upvote 0
önce klimayı açın. sonra klima ayarlarına girip sıcaklığa bağlı oto direksiyon ve koltuk ısıtma ayarı var onu kapatın.
bu yöntemle denedim ama yinede arada tutukluk yapıyor sanırım sensörle alakalı çünkü emniyet kemeri uyarısıda bazen vermiyor

Upvote 0
bu yöntemle denedim ama yinede arada tutukluk yapıyor sanırım sensörle alakalı çünkü emniyet kemeri uyarısıda bazen vermiyor
oradaki otomatik ısıtma ayarlarını kapadınız hala devam ediyorsa. multimediayı reset atın. soldaki ekran açma tuşuna vw logosu gelene kadar 20 30 saniye basılı tutun

Upvote 0
oradaki otomatik ısıtma ayarlarını kapadınız hala devam ediyorsa. multimediayı reset atın. soldaki ekran açma tuşuna vw logosu gelene kadar 20 30 saniye basılı tutun
öğlen arasında deneyip bilgi vereceğim

Upvote 0
iki şeklide denedim ne yazık ki hala aynı kafasına göre açılıp kapanıyor bazen 2 saniye açılıyor sonra geri kapanıyor saçma bir hal aldı

Upvote 0
iki şeklide denedim ne yazık ki hala aynı kafasına göre açılıp kapanıyor bazen 2 saniye açılıyor sonra geri kapanıyor saçma bir hal aldı
hocam servisler güncelleme ile çözüyor mu sorunu diye biliyorum

Upvote 0
Yarın serviste bir soracağım güncellemeler uzun sürüyor mu birde ek ücret talep ediyorlar mı ?
normalde yarım günlük sürer ama tabi servisteki yoğunluğa bağlı.
ücret tabiki talep ederler aracın garantisi yok

Upvote 0
Yarın serviste bir soracağım güncellemeler uzun sürüyor mu birde ek ücret talep ediyorlar mı ?
Danışmana bağlı olay aslında. Sürekli yetkili servise devam eden araçtan almadıkları oluyor.

Upvote 0

Mevcutta bir güncellemesi yokmuş sensöre bakmaları gerekiyormuş fakat en az bir gün tespiti sürer dediler o yüzden şimdilik bırakmayacağım

Upvote 0

Geri