- İsim
- MEHMET
- Araç
- 2010 Renault Symbol 1.5 DCİ Authentique
@Baran62623 yine on numara olmamış ama geçen sefere göre daha iyi bence son bir kez daha denesin bu işi becerir belki
.
Biraz daha mat duruyor hocam yakından (1-2 adım)bence anlaşılabilir ama herkes anlamaz tabii haklısınızBence gayet olmuş oraya özellikle dikkat ettiğimiz için farkediyoruz herhangi birine göstersek arka tampon boyanmış demez bence.
Bence çok güzel olmuş hocam. Eskisi ile arasında çok fark var. Daha elletmeye gerek yok açıkçasıEvet arkadaşlar geldiğimiz son nokta yorumlarınız nedir son çare bu
Resimleri düzenledim kardeşim adamlar elinden geleni yaptılar inan bana ölüyü ne kadar yıkarsan demiş ya atalarımız bende daha yormak istemedim geçenki rengi biliyorsun buna dua ettim artık@Baran62623 yine on numara olmamış ama geçen sefere göre daha iyi bence son bir kez daha denesin bu işi becerir belki.
Ekledim güneş resminiResimleri düzenledim kardeşim adamlar elinden geleni yaptılar inan bana ölüyü ne kadar yıkarsan demiş ya atalarımız bende daha yormak istemedim geçenki rengi biliyorsun buna dua ettim artık
10 numara olmuş bundan iyisini yapamazlar reis hiç ellemeyin. Burda boya var diyemez kimse, canlı gözle bile çok zor anlaşılır diye düşünüyorumYok kardeşim o ışıktan sen 2 resimden değerlendir![]()
Vallahi güzel duruyor gibi bundan iyisi zor bence hayırlı olsun.Ekledim güneş resmini
Aynen kardeşim servis sağolsun ordaki abilerim ilgilendiler artık uğraş uğraş en son bu rengi yakalayabildiler gerçekten renk çok zor bir renk bende artık çok uğraşmak istemedim açıkçası böyle binme kararı aldım teşekkür ederim yorumun için10 numara olmuş bundan iyisini yapamazlar reis hiç ellemeyin. Burda boya var diyemez kimse, canlı gözle bile çok zor anlaşılır diye düşünüyorum
allah razı olsun kardeşim çok sağolVallahi güzel duruyor gibi bundan iyisi zor bence hayırlı olsun.
Bence güzel olmuşEvet arkadaşlar geldiğimiz son nokta yorumlarınız nedir son çare bu
bence gayet olmuş bu sefer, mis gibi duruyor maşallah,Evet arkadaşlar geldiğimiz son nokta yorumlarınız nedir son çare bu
Valla en son bu olur dediler zaten 1 aydır araç servisteBence güzel olmuş
aynı renk araca sahip bir arkadaşım vardı 5 6 parçası boyandı aracın sizin ilk resimlerdeki gibi rezalet kötüydü. yetkili servis boyamıştı.
ben tekrar götür boyattır böyle olmaz demiştim. uğraşamam diyip götürmedi.
enteresan şekilde o renkler zamanla oturdu.
geçenlerde gördüm aracı fark edemedim neredeyse. değişik bir renk.
kendim görmesem inanmazdım böyle bir
Kardeşim renk öyle illet bir renk ki hangi açıdan bakarsan değişiyor en son bunda karar kıldık 1 aydır serviste adamlar 10 gün rengi uğraştı bende artık senin arkadaşın kafaya girdim bakalım inşallah zamanla renk otururaynı renk araca sahip bir arkadaşım vardı 5 6 parçası boyandı aracın sizin ilk resimlerdeki gibi rezalet kötüydü. yetkili servis boyamıştı.
ben tekrar götür boyattır böyle olmaz demiştim. uğraşamam diyip götürmedi.
enteresan şekilde o renkler zamanla oturdu.
geçenlerde gördüm aracı fark edemedim neredeyse. değişik bir renk.
kendim görmesem inanmazdım böyle bir duruma