Golf 8 Limon Sarısı servis renk sorunu

aynı renk araca sahip bir arkadaşım vardı 5 6 parçası boyandı aracın sizin ilk resimlerdeki gibi rezalet kötüydü. yetkili servis boyamıştı.
ben tekrar götür boyattır böyle olmaz demiştim. uğraşamam diyip götürmedi.
enteresan şekilde o renkler zamanla oturdu.
geçenlerde gördüm aracı fark edemedim neredeyse. değişik bir renk.
kendim görmesem inanmazdım böyle bir duruma
Geçen hafta bende gördüm aynı aracı. İlk onarıldığında 4 renkti araç komik duruyordu. Ama en son geçen hafta denk geldim bende araba hatasız boyasızz kusursuzzz duruyordu eğer bir daha kaza yapmadıysa renk oturmuştur muhtemelen hiçbir şekilde renk ayırmıyordu çünkü

Son hali gerçekten çok iyi duruyor, aracınızın maşallahı var bu arada :)

yeri gelmişken aynı renk golf 8'e sahibim geçenlerde avmde birisi sol arka yolcu kapısını çarpıp yaklaşık 1cm boyayı kaldırmış. Büyükçekmece civarında rötuş boyası alabileceğim bir yer var mıdır

yeri gelmişken aynı renk golf 8'e sahibim geçenlerde avmde birisi sol arka yolcu kapısını çarpıp yaklaşık 1cm boyayı kaldırmış. Büyükçekmece civarında rötuş boyası alabileceğim bir yer var mıdır
Bu rengin en büyük sorunu bu. Benim araç beyaz mesela rötuş boyası asla sırıtmıyor. Beyazın en büyük avantajı bu

2. Avantajı da kirli olduğunu çok belli etmiyor. Olsaydı yine de renkli almak isterdim ama

Bu rengin en büyük sorunu bu. Benim araç beyaz mesela rötuş boyası asla sırıtmıyor. Beyazın en büyük avantajı bu

2. Avantajı da kirli olduğunu çok belli etmiyor. Olsaydı yine de renkli almak isterdim ama
bir sonraki aracımı mutlaka beyaz yada gri alacağım

bir sonraki aracımı mutlaka beyaz yada gri alacağım
Eski aracım lacivertti. Yıkıyorum silesiye kadar tozlanıyordu. Ama farklı bir güzel duruyordu şimdi. Bakımını yapacaksan renkli araba daha güzel valla

Eski aracım lacivertti. Yıkıyorum silesiye kadar tozlanıyordu. Ama farklı bir güzel duruyordu şimdi. Bakımını yapacaksan renkli araba daha güzel valla
Siyah renk ile her yıkamada temiz kullanma challenge yapıyorum bu sefer 10 dk'den uzun sürecek mi diye :D Artık bıraktım kendi rengini kirli siyah olarak ilan ettim kendimce

Geçen hafta bende gördüm aynı aracı. İlk onarıldığında 4 renkti araç komik duruyordu. Ama en son geçen hafta denk geldim bende araba hatasız boyasızz kusursuzzz duruyordu eğer bir daha kaza yapmadıysa renk oturmuştur muhtemelen hiçbir şekilde renk ayırmıyordu çünkü
hayırdır hocam servise aracınızı mı bıraktınız sorun mu var

Siyah renk ile her yıkamada temiz kullanma challenge yapıyorum bu sefer 10 dk'den uzun sürecek mi diye :D Artık bıraktım kendi rengini kirli siyah olarak ilan ettim kendimce
Allah sabır versin 😁. Siyah araba sırf bu yüzden almam valla

Sağol kardeşim valla Ankara olsa yardımcı olurum ama İstanbul için inan bilmiyorum

Bir ben mi renk farkı göremedim, bence gayet iyi olmuş boyası, algı gerçeğin ötesine geçiyor, söylemeseniz kimse anlamaz bence.

hayırdır hocam servise aracınızı mı bıraktınız sorun mu var
Yok hocam çok şükür. Sattım mk8'i ben . O sarı araç üniversite civarında sürekli gördüğüm bir araç daha önceden tanışlığımız vardı. Aracı o kaza yaptıktan sonraki dönemde de görmüştüm 1-2 hafta önce tekrardan denk geldik tam güneş vuruyorken inceleme fırsatım oldu

Geri