- İsim
- tugrul
- Araç
- golf 8.5 imp (SOLD)
kusura bakmasınlar da o parayı ona veren de ne bileyim yaniresimler Türkiye'de mi çekilmiş bilmiyorum ama taigo'ların hepsi satılmış
kusura bakmasınlar da o parayı ona veren de ne bileyim yaniresimler Türkiye'de mi çekilmiş bilmiyorum ama taigo'ların hepsi satılmış
resimler Türkiye'de mi çekilmiş bilmiyorum ama taigo'ların hepsi satılmış

Yani çok özür dilerim ama içi dış görünüşünden daha önemli. Saydığınız olmayan her şey büyük eksiler öyle küçük değil. Manuel kullanmak sorun olamayacaksa bizim golf impressionlar çok çok daha mantıklı kalıyor. Taigo benim için yerden yüksek Clio gibiEvet TR limanında çekildi, içlerinden biri de geçtiğimiz cuma günü bize teslim edildi.
@momentS7
1600 lü rakama başka alternatif bulamadık. Evet mekanik el freni, bolca plastik ve olmayan arka kol dayama ve klima menfezi gibi sevilmeyecek tarafları olsa da; 17 jant (opsiyon) ACC, Travel assist, geri kamera, kablosuz car player gibi cezbedici dolulukta. Bagajı da şuan kullanımımızda olan golf7 den büyük olunca ikinci araç olarak tercih ettik. Fiyat performans başarılı. Zaten ay ortasında tümünün tükenmiş olması da bunu gösteriyor.
![]()
Büyük oranda eşim kullanacak hem otomatik hem yerden yüksek hemde teknolojik oyuncakları var, sıfır kokusu da artısıYani çok özür dilerim ama içi dış görünüşünden daha önemli. Saydığınız olmayan her şey büyük eksiler öyle küçük değil. Manuel kullanmak sorun olamayacaksa bizim golf impressionlar çok çok daha mantıklı kalıyor. Taigo benim için yerden yüksek Clio gibi
Manuel istemiyorum derseniz de bence
o fiyata daha iyi altarnetifler bulunuyor. Tabi benimki fikir yanlış anlamayın
Tabiki cliodan iyi ama kalite anlamında o düzeylerde maalesef. Zaten ben fransızlara karşıyım. Muhtemelen eşiniz beğendi. Benimkine kalsa biz de taigo/Clio alacaktık. Sonra Golf çözdük.Büyük oranda eşim kullanacak hem otomatik hem yerden yüksek hemde teknolojik oyuncakları var, sıfır kokusu da artısı
Ben 12 yıllık manuel golfümle mutluyum
Ekleme: Clio ile kıyaslanamaz inceleyin hatta bulabilirseniz sürüş yapınmotor titreşimsiz yalıtımı kat be kat iyi clioya göre.
altın fiyatını borsa fiyatlaması gibi düşünen yanlış yapar düzeltme hareketi beklemek anlamsız çok kısa vade dışında orta ve uzun vade için her fiyattan alınabilirBirisi altın alıp nasıl zarar ettim desin beyler? Önümüzde grafik var herhalde yukarı gittiğini görüyoruzMaliyetlenme, şu anki fomo, bu fiyattan alıp bekleyeceğin süre ve bu fiyattan kar etme amacıyla almak komik olur. Yoksa ninem bile 2x yapmış ocaktan beri :d
Ya tabiki şimdi param 1 milyon olsa Golf alamazdım mesela, ama yine de Peugeot falan uzak dururdum son çare onlara bakardım.Bence çok yadırgamamak lazım. Aynı fiyatlara Citroen, Peugeot, reno alacağıma alman alırım diye düşünüyor olabilirler. Ucundan birazcıkta olsa Alman olması çok farkediyor.
Fransız arabalarını artık fransızlar bile ikinci, üçüncü alternatif olarak değerlendiriyorlar.
Beğenelim yada beğenmeyelim sonuç olarak bir sokağa girdiğimizde aynı araçtan 3-5 tane görüyorsak bu araç hedef kitle de tutmuş demektir.
Hayırlı olsun. Jant opsiyonlu olması güzelmiş. Diğer Life paketlere göre dikkat çeker.Evet TR limanında çekildi, içlerinden biri de geçtiğimiz cuma günü bize teslim edildi.
@momentS7
1600 lü rakama başka alternatif bulamadık. Evet mekanik el freni, bolca plastik ve olmayan arka kol dayama ve klima menfezi gibi sevilmeyecek tarafları olsa da; 17 jant (opsiyon) ACC, Travel assist, geri kamera, kablosuz car player gibi cezbedici dolulukta. Bagajı da şuan kullanımımızda olan golf7 den büyük olunca ikinci araç olarak tercih ettik. Fiyat performans başarılı. Zaten ay ortasında tümünün tükenmiş olması da bunu gösteriyor.
![]()
Aracınız güzel hocam gülle gülle kullanın bu aracı clıo yla kıyaslamakta çok anlamsızBüyük oranda eşim kullanacak hem otomatik hem yerden yüksek hemde teknolojik oyuncakları var, sıfır kokusu da artısı
Ben 12 yıllık manuel golfümle mutluyum
Ekleme: Clio ile kıyaslanamaz inceleyin hatta bulabilirseniz sürüş yapınmotor titreşimsiz yalıtımı kat be kat iyi clioya göre.
Yok hocam üstte yazdım örnek o cliodan zaten iyi Fransızları sevmiyorum ben. Ama eksikleri çok bence. Sürüş konforu almanlarda zaten başka. Benim dediklerimi arkadaş kendi de yazmış zaten. Kastettiklerim bunlardı. Eski platform olmasının getirdiği eksi yönler.Aracınız güzel hocam gülle gülle kullanın bu aracı clıo yla kıyaslamakta çok anlamsız
Bir araç ı kıyaslamak için her iki aracıda görmek kullanmak gerekli arkadaş elmayla armutu karıştırmış
mekanik el freni, bolca plastik ve olmayan arka kol dayama ve klima menfezi gibi sevilmeyecek tarafları olsa da
motor titreşimsiz yalıtımı kat be kat iyi clioya göre.
6 üstünü gördü yine görecek bence daha şiddetli gelecekYüzde 6 düştü altın şuan da geriye koşuyor