Polo iqlight'ı nerden bulurum

İsim
efe
Araç
polo
Merhabalar polo iq-light arıyorum, 1 haftadır falan arıyorum ama sanayide bulamadım. Nerden bulurum? 2024 polom için lazım.

Merhabalar polo iq-light arıyorum, 1 haftadır falan arıyorum ama sanayide bulamadım. Nerden bulurum? 2024 polom için lazım.
Hocam Allah aşkına sanayi ye mi bakıyorsun bu parça için
Parça numaraları bu olması lagzım
2G1941035
2G1941036

Son düzenleme:
hayatımda yetkili servis dışı araçla ilgili hiç bir yere gitmedim hocam yeniyim bu konularda kusura bakma nerden bakabilirim
En saglıklısı doğuş otodan sıparis gececen
Yada yurtdışından. Bır tanıdık vasıtasıyla temın edecen hocam
Ben sana yurdtdısı çıkma olarak fıyatını da yazayım bilgin olsun fıyat konusunda en az set olarak çıkma fıyatı sıfır degıl dıkkat edt 1350 Euro dan asagı bulma ıhtımalın yok
Düşün bırde şana doğusun çıkaracağı miktarı!!!

Ben sana yurdtdısı çıkma olarak fıyatını da yazayım bilgin olsun fıyat konusunda en az set olarak çıkma fıyatı sıfır degıl dıkkat edt 1350 Euro dan asagı bulma ıhtımalın yok
Oktay agbi👍

Hocam bütçe elveriyorsa aracı satıp iq light’lı bi polo almak daha mantıklı. Bu tarz retforitleri sonradan yaptırmak hem zahmetli hem de maliyetli.

1.350 Euro yurtdışı fiyatı mı..?

Hocam dün baktım evet Satıcısına göre fıyat ta oynama oluyor ama fazla bir fark yok
Eğer araç 4 yaşını doldurmuş ise servise basit bir fren hidrolik sıvısı değişimi yaptırılır, faturaya farlar da ekletilir, bu sayede %25 Zubizu indiriminden yararlanılarak farları yurtdışı fiyatının biraz daha altına veya aynı rakama alınabilir,

Araç 2 yaşını doldurmuş ise de %20 zubizu indirim ile yukarda bahsettiğim aynı yöntemi uygulayarak alınabilir,

Açıkçası yurtdışından alma zahmetinden de kurtulmuş olunur, Zaten yurtdişından alınacak ise sadece tanıdık eş-dost vasıtası ile tanıdık kişi ancak yanında getirir ise ülkeye sokabilir diğer türlü yurtdışından kargo ile getirmek artık yeni gümrük yönetmeliği ile imkansız hale geldi.

Eğer araç 4 yaşını doldurmuş ise servise basit bir fren hidrolik sıvısı değişimi yaptırılır, faturaya farlar da ekletilir, bu sayede %25 Zubizu indiriminden yararlanılarak farları yurtdışı fiyatının biraz daha altına veya aynı rakama alınabilir,

Araç 2 yaşını doldurmuş ise de %20 zubizu indirim ile yukarda bahsettiğim aynı yöntemi uygulayarak alınabilir,

Açıkçası yurtdışından alma zahmetinden de kurtulmuş olunur, Zaten yurtdişından alınacak ise sadece tanıdık eş-dost vasıtası ile tanıdık kişi ancak yanında getirir ise ülkeye sokabilir diğer türlü yurtdışından kargo ile getirmek artık yeni gümrük yönetmeliği ile imkansız hale geldi.
Farlarında bakım sırasında faturaya ekletip indirimli alınacağını bilmiyordum bende. Öğrenmiş olduğum iyi oldu.

IQ stop düşünüyordum. Ağustos sonu yedek parça kısmından fiyat alınca 46bin TL demişlerdi. 2 yaş üstü indirimle %25 iskonto da eklenince iyi olur gibi.

ikinci el arac'a çok karşıyım hocam 186bin lira biraz abartı olmuş ama serviste bu paralara takıyor
Ender Elektroniğin artısı yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl garanti veriyordu. Yetkili servis sadece parçayı satıyor takmıyordu. Takmadığı içinde parça garantisi vermiyor.

Geri