Polo iqlight'ı nerden bulurum

Ender Elektroniğin artısı yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl garanti veriyordu. Yetkili servis sadece parçayı satıyor takmıyordu. Takmadığı içinde parça garantisi vermiyor.
Hocam yetkili servıste parçayı takarlar burda bir yanlışlık var neden takmıyorlar yazdın?
Parçayı takarlar vede garantıyı de verırler
Takılan parça 100 ytl lik bir parça değil
Tabıkı montaj içinde bir ödeme çıkar

Farlarında bakım sırasında faturaya ekletip indirimli alınacağını bilmiyordum bende. Öğrenmiş olduğum iyi oldu.

IQ stop düşünüyordum. Ağustos sonu yedek parça kısmından fiyat alınca 46bin TL demişlerdi. 2 yaş üstü indirimle %25 iskonto da eklenince iyi olur gibi.
2 yaş ve üstü %20 olur,

4 yaş ve üstü %25 olur,

7 yaş %30 olur,

Tabi bu indirimden faydalanabilmek için aracın bakım/onarım, akü değişimi, fren hidrolik değişimi, buji değişimi vs.. bir sebebten yetkili serviste işlem görmesi gerekir.

Ve bu işlemler bitmeden önce faturaya eklenmesi gerekir, fatura kesildikten sonra taleb edilirse alacağınız parça için indirimden yararlanılamaz.

Hocam yetkili servıste parçayı takarlar burda bir yanlışlık var neden takmıyorlar yazdın?
Parçayı takarlar vede garantıyı de verırler
Takılan parça 100 ytl lik bir parça değil
Tabıkı montaj içinde bir ödeme çıkar
Farı net bilmiyorum da Stop takmıyorlar. En azından kendi aracım için sormuştum. Sadece parçayı satarız dedilerdi. Aracım fabrikasyon IQ stopla gelmediğinden.

Farı net bilmiyorum da Stop takmıyorlar. En azından kendi aracım için sormuştum. Sadece parçayı satarız dedilerdi. Aracım fabrikasyon IQ stopla gelmediğinden.
Hangi servise sordun Ankara da

Geri