Biraz çok sıkıştırmışsın hocam ama benim araba 170 yapıyorsa ideal sizin araç için,ama sizin araç ideal değil maalesef, bağımlılık yapmış arızaya bırakamıyorbu arada 180-210 sıkıştırdım arabayı biraz ondan dolayı sanırım patladı
buldum hocam yenisi ile değiştirdim ama halen mazot kokusu geliyor balata spreyi hava ile temizlemeye çalıştım ama o da bir yere kadar. normalde motor yıkatma taraftarı değilim ama mecburen alt üst yıkatıcam@UBC53 buldun mu hocam bari hortumu.
Valla hocam 1000 tl istiyorlar yıkamaya. parayı ağaçtan toplamıyorum kendim yağ çözücü ile yıkıycam petrolde.@UBC53 hocam yıkatacağın yerde buharla yıkamalarını söyle direkt yıkama makinesini alıp vurmasın, ya da direkt kendi ilacıyla yıkasın.
buharla yıkama soketler icin cok tehlikeli. onun yerine sigorta kutusunu poşetle kapatıp yıkatın@UBC53 hocam yıkatacağın yerde buharla yıkamalarını söyle direkt yıkama makinesini alıp vurmasın, ya da direkt kendi ilacıyla yıkasın.
Teşekkür ederim hocam bilgi için, ben zamanında buharla yıkama yapmıştım bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama demek ki şansa olmuş.buharla yıkama soketler icin cok tehlikeli. onun yerine sigorta kutusunu poşetle kapatıp yıkatın
Hocam elinden geliyorsa kendin yapmak daha mantıklı, yıkamacı sektörü kontrolden çıkmış durumda adamlar neye ne fiyat koyacağını bilmiyor.Valla hocam 1000 tl istiyorlar yıkamaya. parayı ağaçtan toplamıyorum kendim yağ çözücü ile yıkıycam petrolde.
yağ çözücüyü güzelce sıkarım üstüne de bi köpük atarım biraz beklerim uzaktan tutarak durularım motor beynini sigorta kutusunu streç filimle bi güzel kapatırım.
hava tutup bezle kuruturum kaloriferide açar bi çevre yoluna çıkarım 125 liraya işi bitiririm.