momentS7 Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 179 Tepkime puanı 131 Konum istanbul İsim tugrul Araç golf 8.5 imp Dün 15:00 #16 hassey dedi: Bence çok yüksek devir. Sabahları motor soğukken bu kadar yüksek devir zararlı. Genişletmek için tıkla ... çalıştırırken 1 devirin altına inene kadar ısınıyor diye düşünüyorum
hassey dedi: Bence çok yüksek devir. Sabahları motor soğukken bu kadar yüksek devir zararlı. Genişletmek için tıkla ... çalıştırırken 1 devirin altına inene kadar ısınıyor diye düşünüyorum
hassey Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 183 Tepkime puanı 171 Konum Datça İsim Hassey Araç Golf 8.5 Dün 15:07 #17 momentS7 dedi: çalıştırırken 1 devirin altına inene kadar ısınıyor diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Yağ sıcaklığı rakam olarak görününceye kadar yüksek devir zararlı. En ideali yağ sıcaklığı 60 ve üzerinde olduğu sıcaklık.
momentS7 dedi: çalıştırırken 1 devirin altına inene kadar ısınıyor diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Yağ sıcaklığı rakam olarak görününceye kadar yüksek devir zararlı. En ideali yağ sıcaklığı 60 ve üzerinde olduğu sıcaklık.
momentS7 Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 179 Tepkime puanı 131 Konum istanbul İsim tugrul Araç golf 8.5 imp Dün 15:13 #18 hassey dedi: Yağ sıcaklığı rakam olarak görününceye kadar yüksek devir zararlı. En ideali yağ sıcaklığı 60 ve üzerinde olduğu sıcaklık. Genişletmek için tıkla ... kaç dk ya geliyor o 60 derece? tahminin var mı
hassey dedi: Yağ sıcaklığı rakam olarak görününceye kadar yüksek devir zararlı. En ideali yağ sıcaklığı 60 ve üzerinde olduğu sıcaklık. Genişletmek için tıkla ... kaç dk ya geliyor o 60 derece? tahminin var mı