dm üzerinden cep no yazabilirsen sana video atıcamBu uğultu dediğiniz ses duyulması için o kadar ugrasmak gerekiyorsa bunu sorun olarak görmemek lazım.
Selamlar, bende mk8 vardı hocam. Onlarda o sorun var mı bilmiyorum ancak bende yoktu![]()
Ama çok çabalarsan çıkabilir dedm üzerinden cep no yazabilirsen sana video atıcam
doğal olarak çıkıyor ses hiçbir çabaya gerek duymadan
Sen bir değiştir bakalım abi emsal olur belkiEvet uğultu sorunu sanırım çözülüyor
Daha önceden yazmıştım
Bunlar bizim araca motor yağını bile eksik koydu diye
Şimdi gelelim videoya
Yorumlarda da belli çözülen çok 2lt yağ koymuşlar 3 litreymiş manuel
Eğer bu sorun bu çıkarsa
Şaşırmayacağım
Bu çok yüksek ihtimal gibi geldi bana nedenseEvet uğultu sorunu sanırım çözülüyor
Daha önceden yazmıştım
Şimdi gelelim videoya
Eğer bu sorun bu çıkarsa
Şaşırmayacağım
Önde yürüyecek adam lazım dimiSen bir değiştir bakalım abi emsal olur belki![]()
O bizim uğultu liderimiz ondan dolayıBu çok yüksek ihtimal gibi geldi bana nedense
Önde yürüyecek adam lazım dimi![]()
Mağdurlar için lider olarak kendini feda etmelisin.Sevgili uğultu dostlarım
foruma yeni girebildim
yakın sürede boşluk bulup bu işi çözücem inş
tüm insanlığa bir armağan olucak![]()
Golfugultu.com sitesini kurma zamani gelmis![]()
şanzıman yağı eksik %99 10 kişi bu sorundan rahatsızızCümleten iyi forumlar aynı sorun benim aracımdada var 8.5 impression 29 bin km de araç tahmini 20 bin km dir bu sesi evin otoparkından çıkarken tam sağ yapıyorum duyuyorum. ben direksiyon kutusundan falan geliyordur dibine kadar çevirdiğim için diye düşünüyordum ancak aracı bakıma götüreceğim önümüzdeki günlerde 2. bakımı geldi o esnada aracın diğer sorunlarındanda bahsedeceğim. bakalım ne tür bir geri dönüş olacak batı otomotivden
Evet uğultu sorunu sanırım çözülüyor
Daha önceden yazmıştım
Şimdi gelelim videoya
Eğer bu sorun bu çıkarsa
Şaşırmayacağım