1.4 TSI YAĞ EKSİLTMESİ

İsim
Bora
Araç
Golf 7
Herkese merhabalar aracımda özellikle uzun yola çıktığım zaman 2000km de 1L gibi bir eksiltme mevcut (175.000km de) bende önce pcv valfi kontrol ettim sağlamdı ardından turbo borularını ve gaz kelebeğini söktüm karşılaştığım manzara bu içerisinde taze bir yağ var eskiden kalma değil ayrıca emme manifoldu üzerindeki maf2 sensörüde oldukça pisti sizce bu seviyedeki yağ normal midir?

Ekli dosyalar

• IMG_9572.jpeg
    IMG_9572.jpeg
    393.4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8577.jpeg
    IMG_8577.jpeg
    220.8 KB · Görüntüleme: 26

2. resimdeki parça map sensörü. yağlı olması normal gelmedi bana. 1.6 tdi aracımda 190 binde söküp yenisini taktım eskisi tertemizdi

Geçen bende söktüm eksiltme vs yok bogaz kelebeğinde bu şekil yeni yağ var borusuda biraz yağlı bu normal sanırım ama Sensör tertemizdi benim araç 127 binde 1.2tsi

Yüksek ihtimal zaten tsi larda kronik

Yagda benzin kokusu varmiydi hiç kokladinmi Yüksek başınc pompasi arizalaninca yaga benzin karıştırıyor benzinle beraber yağda çoğalma oluyormuş yalniz benzin yagi incelttigi için yag yakma oluyormuş buda bir etken

Yagda benzin kokusu varmiydi hiç kokladinmi Yüksek başınc pompasi arizalaninca yaga benzin karıştırıyor benzinle beraber yağda çoğalma oluyormuş yalniz benzin yagi incelttigi için yag yakma oluyormuş buda bir e

Yagda benzin kokusu varmiydi hiç kokladinmi Yüksek başınc pompasi arizalaninca yaga benzin karıştırıyor benzinle beraber yağda çoğalma oluyormuş yalniz benzin yagi incelttigi için yag yakma oluyormuş buda bir etken
evet ettim koku yok sağlam pazartesi segman atıcaz son çare bu

Geri