Golf 7 1.6 TDI Yakıt Tüketimi normal mi

İsim
Çağdaş
Araç
Golf 7 1.6 tdi
Arkadaşlar merhaba, aracım 1.6 tdi golf7. İşe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum ve 100 - 110 km hızla kullanıyorum arabayı sıkıştırmıyorum hiç. Ortalama tüketimim 6.3 lt/100 sizce bu tüketim normal mi ?

Sizlerde şehir içi şehir dışı tüketim verilerinizi yazar mısınız ?

aracım 190 binde enjektörleri 2-3 hafta önce yaptırdım.

enjektörler bozukken istanbul şehir içi bazende otoban sürüşlerinde uzun süreli tüketimim 7-7.5 arasıydı.

şu an 4 enjektörüm yenilendi şehir içi 5.5-6 yakıyor

bende enjektörleri geçen hafta değiştridim. Ona rağmen 6 lt yakıyor bana fazla geliyor. Sehir içi trafikte sürmüyorum çevre yolu stabil bi hızda gidiyorum dur kalk yok 6 lt bana fazla geldi.

bende enjektörleri geçen hafta değiştridim. Ona rağmen 6 lt yakıyor bana fazla geliyor. Sehir içi trafikte sürmüyorum çevre yolu stabil bi hızda gidiyorum dur kalk yok 6 lt bana fazla geldi.
120 hp lik 2016 superb 7 litre yakıyordu sıfır enjektörle

Golf7 1.6tdi clh motor manuel vites 5 ileri tamamı şehir ici klima açık şekilde 5.6lt uzun süreli ortalamam.

Arkadaşlar merhaba, aracım 1.6 tdi golf7. İşe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum ve 100 - 110 km hızla kullanıyorum arabayı sıkıştırmıyorum hiç. Ortalama tüketimim 6.3 lt/100 sizce bu tüketim normal mi ?

Sizlerde şehir içi şehir dışı tüketim verilerinizi yazar mısınız ?
Şehirlerarası 4.5 şehir içi 6

Geri