Golf 7 1.6 TDI Yakıt Tüketimi normal mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zpack58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Çağdaş
Araç
Golf 7 1.6 tdi
Arkadaşlar merhaba, aracım 1.6 tdi golf7. İşe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum ve 100 - 110 km hızla kullanıyorum arabayı sıkıştırmıyorum hiç. Ortalama tüketimim 6.3 lt/100 sizce bu tüketim normal mi ?

Sizlerde şehir içi şehir dışı tüketim verilerinizi yazar mısınız ?

aracım 190 binde enjektörleri 2-3 hafta önce yaptırdım.

enjektörler bozukken istanbul şehir içi bazende otoban sürüşlerinde uzun süreli tüketimim 7-7.5 arasıydı.

şu an 4 enjektörüm yenilendi şehir içi 5.5-6 yakıyor

bende enjektörleri geçen hafta değiştridim. Ona rağmen 6 lt yakıyor bana fazla geliyor. Sehir içi trafikte sürmüyorum çevre yolu stabil bi hızda gidiyorum dur kalk yok 6 lt bana fazla geldi.

bende enjektörleri geçen hafta değiştridim. Ona rağmen 6 lt yakıyor bana fazla geliyor. Sehir içi trafikte sürmüyorum çevre yolu stabil bi hızda gidiyorum dur kalk yok 6 lt bana fazla geldi.
120 hp lik 2016 superb 7 litre yakıyordu sıfır enjektörle

Golf7 1.6tdi clh motor manuel vites 5 ileri tamamı şehir ici klima açık şekilde 5.6lt uzun süreli ortalamam.

Arkadaşlar merhaba, aracım 1.6 tdi golf7. İşe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum ve 100 - 110 km hızla kullanıyorum arabayı sıkıştırmıyorum hiç. Ortalama tüketimim 6.3 lt/100 sizce bu tüketim normal mi ?

Şehirlerarası 4.5 şehir içi 6

aracım 190 binde enjektörleri 2-3 hafta önce yaptırdım.

enjektörler bozukken istanbul şehir içi bazende otoban sürüşlerinde uzun süreli tüketimim 7-7.5 arasıydı.

şu an 4 enjektörüm yenilendi şehir içi 5.5-6 yakıyor
aracım 170000 de, enjektörler revize mi edildi yoksa komplemi değişti.
ne kadara mal
oldu

aracım 170000 de, enjektörler revize mi edildi yoksa komplemi değişti.
ne kadara mal
oldu
revize edildi valfleri değişti temizliği ve adaptasyon kodlaması vs yapıldı pulları değişti. 4 tane de servisten orijinal külbütör kapak contası aldım enjektör dipleri için

enjektör revize 22 bin tl (ben kredi kartı ile ödeme yaptığım için %20 kdv ile 26 bin ödedim.)

3900 küsürde 4 tane orijinal conta aldım servisten

Ortalama tüketim 99 saat sonra sıfırlanır, en baştan kayıt tutmaya başlar,

Daha doğru bilgi için (başlangıçtan itibaren) verisini dikkate alınız,

Başkangıçtan itibaren verisi (bazı vw marka araçlarda çalıştırmadan itibaren diye geçer) bu veri kontağı kapatıp 20-30 dk. sonra tekrar aracı çalıştırıp yoka devam etseniz bile kayıt tutmaya devam eder, ancak aracı park edip 2 saat geçer ise verileri siler.

Geri