Arabanın paketi nereden öğrenilir

İsim
Erhan
Arkadaşlar bi araba bakıyorum ruhsatta hangi paket olduğu yazmıyor bunu nasıl öğrene bilirim bi uygulama vs var mı sasiden bakılıp

Passat araba 5664 sorguda comfortline görünüyor ruhsatta sadece passat yazıyor normalde araba 2016 model rline
koltuk ısıtma varsa highline dır

dijital klima var koltuk ısıtma yoksa trim parçaları parlak siyah değilde gümüş renkse comfortline dır

hız sabitleyici auto far kararan iç dikiz ayna yoksa trendline pakettir

resmini gönderin tam olarak hangi paket olduğunu söyliyim dıştan r line a çeviriyorlar basit bişey

sigortadaki tam doğru olmayabilir benim önceki clio 5 aracım icon paket olmasına rağmen sigortacı joy paket olarak girmişti

Reaimleri

Ekli dosyalar

• IMG-20250916-WA0019.jpg
    IMG-20250916-WA0019.jpg
    174.8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20250916-WA0023.jpg
    IMG-20250916-WA0023.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 45
Comfortline yazıyor o da sigortacinin farklı secmesinden kaynaklı ruhsatta da passat yazıyor sadece
Ruhsatta paket yazmaz. Aynı şekilde style paket t-cross alacaktım sorguda life görünüyordu sigortacı değiştirir dediler ama ters bir durumla karşılaşıp sorun yaşayabilirim endişesiyle ve sahibinin de bu durumu önceden söylemediği için almaktan vazgeçip başka style t-cross almıştım.

Hocam aracın r line değil bu kesin
En kolay yolu doğuş oto ya gıt öğren

Bagajdaki etikette üzerinde fabrikasyon hangi modüller varsa kodları mevcuttur. Belki VIN kodu ile sorgulanabiliyordur?

Ekli dosyalar

• 1000192752.jpg
    1000192752.jpg
    49.5 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar bi araba bakıyorum ruhsatta hangi paket olduğu yazmıyor bunu nasıl öğrene bilirim bi uygulama vs var mı sasiden bakılıp
Herhangi bir bayiye gidip öğrenebilirsiniz hocam. İç trimler koltuklar donanım hepsi oynanabilir şeyler.

Hele sizin aracın piyasasında, trendline'den dönme r line araçlar bile var fabrikasyon ayarında toplanmış. Yani trimlere koltuklara donanıma aldanmayın direk gidip bayiden öğrenin

Bu arada direksiyon hariç İÇİNDE hiçbir oynama yapılmadıysa eğer araç highline gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: RKR
Volkswagenim uygulamasına arabanın ruhsatını kaydederek gir ordan aracıma bas arabanın paketi, resmi falan çıkıyo

Volkswagen aracı olan her kullanıcının bu uygulamayı cep telefonuna indirmesi gerek herşeyin cevabı burada…

Volkswagenim uygulamasını indirip fotoğraflara bakarak sorunuzun cevabını öğrenmiş olursunuz…

IMG_2192.jpeg
IMG_2193.jpeg
IMG_2194.jpeg
IMG_2195.jpeg

Geri