Arabanın paketi nereden öğrenilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erhan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ya

Yanlış tespit arabayı aldım vw servisinde de teyit ettirdim dışı ve direksiyon opsiyonel olarak ilk sahibi tarafından fabrikasyon yaptırılmış
Hocam tam olarak ne demek istediniz?yanlıs tesbit yazmıssınızda

Ya

Yanlış tespit arabayı aldım vw servisinde de teyit ettirdim dışı ve direksiyon opsiyonel olarak ilk sahibi tarafından fabrikasyon yaptırılmış

Fotoğrafın üstünde ne yazıyor orayı da eklermisin paket orada olması gerek…

Hocam tam olarak ne demek istediniz?yanlıs tesbit yazmıssınızda
Kesin rline değil demişsiniz ona nazaran yanlış tespitiniz yazdım serviste bugün şase numarası ile serviste baktılar rline görünüyor araç opsiyon olarak direksiyon ve dışını yaptırmışlar

Fotoğrafın üstünde ne yazıyor orayı da eklermisin paket orada olması gerek…
Orada highline yazıyor şaseden servis sorgulama yaptı rline miş araç fabrikasyon yapılmış bende biraz şüphe ettim acaba sonradan mı dışarda yaptırdılar diye

Kesin rline değil demişsiniz ona nazaran yanlış tespitiniz yazdım serviste bugün şase numarası ile serviste baktılar rline görünüyor araç opsiyon olarak direksiyon ve dışını yaptırmışlar
Hocam yine tekrarlıyorum araç r line paket değil
Egerki doğuş oto da sıparıs olarak r line paket opsıyon geçilseydi full r line paket olarak gelırdi Tavan dosemlerıde sıyah olur gaz ve fren pedalları metal olur senın araç r lıne paket değil tam olarak resimdeki araç Passat b8 r line opsıyonlu
Asagıdakı resımler e bak bu arada yanlış anlama bilgin olsun açısından yazıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_3806.jpeg
    IMG_3806.jpeg
    127.5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3808.jpeg
    IMG_3808.jpeg
    133.4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3811.jpeg
    IMG_3811.jpeg
    113.1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3810.jpeg
    IMG_3810.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3807.jpeg
    IMG_3807.jpeg
    138.4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3809.jpeg
    IMG_3809.jpeg
    150.8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3812.jpeg
    IMG_3812.jpeg
    122.8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Yıllardır opsiyonlu araç alıyorum direksiyon ve tanpon opsiyonu duymadım…
Rline sa rline dır yani ne opsiyonu anlam veremedim…
Rline sa zaten bunlar full geliyor…

Orada highline yazıyor şaseden servis sorgulama yaptı rline miş araç fabrikasyon yapılmış bende biraz şüphe ettim acaba sonradan mı dışarda yaptırdılar diye

hingline ile rline farklı şeyler…

hatta passat forumları var oraya bir konu açabilirsin plakayı görecekleri bir kaç fotoğraf ile belki alacağın yada aldığın aracı tanıyanlar vardır…

Son düzenleme:
Hocam yine tekrarlıyorum araç r line paket değil
Egerki doğuş oto da sıparıs olarak r line paket opsıyon geçilseydi full r line paket olarak gelırdi Tavan dosemlerıde sıyah olur gaz ve fren pedalları metal olur senın araç r lıne paket değil tam olarak resimdeki araç Passat b8 r line opsıyonlu
Asagıdakı resımler e bak bu arada yanlış anlama bilgin olsun açısından yazıyorum
Yanlış anlama gibi bi durum yok zaten sadece dışı bu şekilde tamponlar rline olarak ve direksiyon opsiyonel seçilmiş artı şerit takip carpisma önleyici tabela okuma vs onları sahibi isteği üzerine eklenti yapılmış fabrikada
Benim için önemli olan fabrikada yapılmış olması sonradan yapılanlar sıkıntı oluyor bir coğuda karşıdan sırıtıyor teşekkürler ilginiz için de

Yıllardır opsiyonlu araç alıyorum direksiyon ve tanpon opsiyonu duymadım…
Rline sa rline dır yani ne opsiyonu anlam veremedim…
Rline sa zaten bunlar full geliyor…

hingline ile rline farklı şeyler…

hatta passat forumları var oraya bir konu açabilirsin plakayı görecekleri bir kaç fotoğraf ile belki alacağın yada aldığın aracı tanıyanlar vardır…
Servis şaseden kontrolünü yaptı opsiyon olarak fabrikada tamponlar ve direksiyon rline seçilmiş normal highline araba

Servis şaseden kontrolünü yaptı opsiyon olarak fabrikada tamponlar ve direksiyon rline seçilmiş normal highline araba

Tmm işte tüm arkadaşlar aracın rline olmadığını söyledi…

Sadece alırken rline araç parası ödemeyin araç highline olduğu için…

Hayırlı olsun bu arada yeni aracınız…

Yanlış anlama gibi bi durum yok zaten sadece dışı bu şekilde tamponlar rline olarak ve direksiyon opsiyonel seçilmiş artı şerit takip carpisma önleyici tabela okuma vs onları sahibi isteği üzerine eklenti yapılmış fabrikada
Benim için önemli olan fabrikada yapılmış olması sonradan yapılanlar sıkıntı oluyor bir coğuda karşıdan sırıtıyor teşekkürler ilginiz için de
Hocam ben 38 senedir vw kullanıcısıyım hep araçlarımı sıfır aldım inan sipariş geçerken paket alabilirsin sadece örnek r line paket
Sipariş geçerken ben r direksiyon istiyorum dıye de talepte bulunamazsın demişsin ya fabrıkasyon eklenmiş sipariş üzerine dıye
Aracın ilk sahibi aracı sipariş verdıgı bayi aracı alan kişinin ıstegı üzerine tek tek parça siparişi geçip turkıyede aracın sipariş verildiği bayıde montajı yapılmıştır :/:100

Geri