Passat araba 5664 sorguda comfortline görünüyor ruhsatta sadece passat yazıyor normalde araba 2016 model rlinearaç nedir?
Comfortline yazıyor o da sigortacinin farklı secmesinden kaynaklı ruhsatta da passat yazıyor sadecePlakadan hasar sorgulamada belli olur.
koltuk ısıtma varsa highline dırPassat araba 5664 sorguda comfortline görünüyor ruhsatta sadece passat yazıyor normalde araba 2016 model rline
Ruhsatta paket yazmaz. Aynı şekilde style paket t-cross alacaktım sorguda life görünüyordu sigortacı değiştirir dediler ama ters bir durumla karşılaşıp sorun yaşayabilirim endişesiyle ve sahibinin de bu durumu önceden söylemediği için almaktan vazgeçip başka style t-cross almıştım.Comfortline yazıyor o da sigortacinin farklı secmesinden kaynaklı ruhsatta da passat yazıyor sadece
Herhangi bir bayiye gidip öğrenebilirsiniz hocam. İç trimler koltuklar donanım hepsi oynanabilir şeyler.Arkadaşlar bi araba bakıyorum ruhsatta hangi paket olduğu yazmıyor bunu nasıl öğrene bilirim bi uygulama vs var mı sasiden bakılıp
Arkadaşlar bi araba bakıyorum ruhsatta hangi paket olduğu yazmıyor bunu nasıl öğrene bilirim bi uygulama vs var mı sasiden bakılıp